Manifest pentru eliberarea de miros a Florestiului

Aceasta este realitatea de facto in Floresti, 20 iunie 2016, ora 14:50, data la care speram sa nu-ti vomiti sufletul cand iti duci masina la spalatorie.

Fata de ipocrizia de care dau dovada autoritatile Statulului, intr-o problema cetateneasca, doi din cei aproape 40.000 de cetateni ai comunei Floresti, judetul Cluj, au prezentat punctul de vedere al multor floresteni, carora le este FRICA. Da, le este FRICA de filmare, de a-si da numele, nu ma intrebati de ce, ca s-ar putea sa va raspund.

Acum, autoritatile Statului sunt chemate in mod oficial sa se AUTOSESIZEZE. Sa treaca de la faza declarativa la cea executiva.

SC AMARETO IMPEX SRL a depus documentele necesare pentru “REVIZUIREA AUTORIZATIEI de MEDIU nr. 15 NV-6 din 21.06.2006 pentru activitatea de crestere la sol a puilor pentru carne pentru Fermele 17-18, precum si solicitarea comuna a SC AMARETO IMPEX SRL si SC BRAVINVEST SRL, …., pentru transferul Autorizatiei integrate de mediu nr. 15 NV-6 din 21.06.2006 emisa pentru SC AMARETO IMPEX SRL catre SC BRAVINVEST SRL.”Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Cluj-Napoca a APROBAT transferul Autorizatiei Integrate de Mediu de la AMARETO la BRAVINVEST – societate detinuta tot de familia Coborzan – PANA LA DATA DE

20.06.2016!!!

amareto-2016-20-iunie-011

Cerem ferm autoritatilor Statului, Corpului de Control al Primului Ministru Dacian Ciolos, sa nu ne uite. Multi din cei care semnalam abuzul, am fost in linia intai in mitingurile de la #Rosia Montana sau # Colectiv. Suntem nemutumiti si cerem interventia de urgenta a organelor abilitate.

Manifestul de la Floresti, Cluj, va fi redactat si trimis in zilele urmatoare institutiilor statului de drept.

In lipsa masurilor, eu, personal, voi trece la masuri de protest civic.

 

Inregistrarea inclusa in articol nu mai lasa loc de glume.

 

 

 

Related posts