Mabeco SRL, firma lui Isaia Maghear si a Mihaelei Beu, va fi evaluatorul de mediu pentru ferma de pui din Floresti

Firma Mabeco SRL va fi evaluatorul de mediu in ceea ce priveste impactul asupra mediului a activitatii de crestere a pasarilor la ferma de pui din Floresti.

1

Firma are un CV impresionant, d-na Mihaela Beu fiind fost comisar sef la Garda Regionala de Mediu Cluj, care s-a hotarat sa lase activitatea de la stat pentru una privata, o nota bene…

Domnul Isaia Maghear, are un CV impresionant : nascut in comuna Balan, judetul Salaj, acesta are CV-ul postat inclusiv pe google, dovedind o transparenta totala in activitatea sa. O cariera impresionanta pe linie de mediu, acesta a lucrat la G.I.G.C.L.,  Sanex, din 2007 privat. Are o multime de competente si cursuri postuniversitare, dovedeste o buna cunoastere a mediului de business din perspectiva statului si a a antreprenorului deopotriva.

Desi sediul firmei se afla departe de Floresti, chiar in blocul unde se afla si Agentia pentru Protectia Mediului, ii invitam pe domnii evaluatori in Floresti, desi sunt convins ca doamna Mihaela Beu a auzit de ferma cand era comisar sef la Garda de Mediu.

Nu putem decat sa le dorim intelepciune in intocmirea documentatiei de mediu. Mult succes !

 

Related posts