Luni, 13 martie, cu ghinion, zi in instanta, garla de procese ale fermei de pui din Floresti

Luni, 13 martie, termen de proces pentru ferma de pui. De la contestatii in anulare, pana la cererile de insolventa, efectuate de debitori. 

Nu mai putin de 38 de societati comerciale vor sa isi recupereze creantele de la societatile detinute de familia Cobarzan. 

Intre timp, acesta construieste linistit langa West City Hotel si in alte locuri, pe care le vom enumera toate intr-o zi. In Romania, orice e posibil, chiar si legal, poate. 

Vialin Invest SRL, construieste in zona de restrictie sanitara a fermei de pui Amareto. Amareto cere insolventa Bravinvest, dar Bravinvest are un contract de comodat cu Amareto pe halele de pui. Totul este bineinteles legal in Romania.

Mai mult, Bravinvest SRL vrea autorizatie integrata de mediu. Se pare ca si florestenii asteapta momentul, pentru a actiona tot lantul de faradelegi in judecata. De la ferma la autorizatii de constructie. 

Cei care au dat derogari pe studiile de impact pe sanatate spera ca vor scapa. Se pare ca Statul Roman ,prin Ministerul Finantelor Publice, va fi chemat in garantie.

De fapt, totul sta in pixul lui Craciun. Daca va fi pace sau razboi. 

Related posts