Ludovic Orban ne transmite prin Adrian Oros ! Da mai departe !

In caz ca nu ati vazut la vreo televiziune aceste stiri, dati-mi voie sa vi le prezint eu.
1. Curtea Constitutionala a admis sesizarea PNL impotriva legii de modificare a Legii referendumului, declarand neconstitutionala modificarea facuta de PSD, pe repede inainte, pentru a scoate din joc Presedintele si Parlamentul in procedura de convocare a referendumului.
2. La Camera Deputatilor a fost dezbatuta motiunea initiata de PNL impotriva ministrului transporturilor, care acuza PSD de blocarea tuturor marilor proiecte de infrastructura si de compromiterea perspectivelor de dezvoltare economica a Romaniei. Chiar daca nu a trecut, motiunea a adunat 104 voturi (cu 40 de voturi peste numarul de deputati PNL).
3. Toti senatorii PNL au votat la vedere cererea de urmarire penala contra ministrului Viorel Ilie. Cererea nu a fost abrobata de Senat pentru ca majoritatea PSD-ALDE a facut scut in jurul ministrului cercetat penal.
4. PNL a reusit sa determine majoritatea parlamentara sa voteze impotriva proiectului de reducere de la 20% la 10% a pragului pentru folosirea limbii materne a minoritatilor in administratie.

Ne luptam in fiecare zi cu PSD. Faptul ca acest lucru nu ajunge la cunostinta oamenilor nu ni se datoreaza. Avem totusi internetul liber, deci:
CITESTE SI DA MAI DEPARTE!Leave a Comment