Legea prostitutiei, salvarea pe termen scurt a Romaniei

La cat se fura, putin probabil sa mai ramana ceva.  Pedofili, violatori, coduri penale cu pedepse minime. Asta face ca bugetul tarii sa fie inexistent in 5-10 ani. Mai vin si ungurii cu autonomia Ardealului. Cei destepti si tineri, pleaca unde vad cu ochii.

Germaniei nu ii este rusine de o impozitare a sexului. Noi, care facem sex statistic de cel putin 3 ori mai des ca nemtii, avand mai mult timp liber si avand femei frumoase, facem pe mimozele in stil…Pomohaci sau ca ala de la circulatie, nu mai stiu cum il cheama.

Lasa-i ma sa se descarce, nu iti bate joc de barbati si femei. Pe toate site-urile, gasesti variante de sex neimpozitat.Masaj,Saruturi, Diferite Pozitii, Dominare, Fantezii ,Jocuri erotice ,Play Role ,Fisting, Prostat Masaj Uro/Scato ,  Sani Nr.3′ Fund Brazilian ‘ Par Natural ‘ Piele Catifelata & Epilata Total’ Buze Carnoase ! Locatie Centrala  Poze reale100% Calitate Garantata.

Intr-o seara, Calea Turzii ar putea produce venituri total incasate de fete de 3000 de euro lejer. Asta inseamna 90.000 de euro/luna, iar in 12 luni 1.080.000. Hop unde sta milionul de euro, pe strada ! Alo, domnilor din Parlament !

Nu mai vorbim de site-urile de masaj erotic, de saloanele de masaj. Ce ar presupune ca aceste fete sa aiba conditii, iar Statul sa suporte partial celor care nu isi permit, o cota parte din accesul la sex in unitati prestabilite. Astfel, nu am auzi atat de mult de pedofili, de violatori. Merge omul linistit, nu ia boli venerice, se calmeaza si munceste mai cu spor pentru tara, daca si-a satisfacut nevoile primare.

Mai este vorba de un aspect de omenie. Ce fac fetele astea cand imbatranesc si nu se mai uita decat betivii si drogatii la ele ? Cine le da un pahar cu apa ? Cine le face o asigurare de sanatate ?

Epidemiologia HIV/SIDA arata ca peste 60% din cazuri se transmit pe cale sexuala, ca vorbim de calea normala sau anala. Indiferent cat de greu imi este sa inteleg homosexualismul, remarc ca poate si acesti oameni au nevoie de diversificare, de relatii sexuale. Altfel, ii vezi si pe ei la stirile de la ora 17.

La romani, sigura politica constanta de stat e furtul. E mai comod sa comanzi din urma prostitutia, decat sa o afisezi la lumina zilei, cinstit si corect.

Exista un politician care dupa ce le-a tras-o, oral sau altfel, fetelor, sa se gandeasca la asta ?

De ce e nevoie de bordele clandestine, fara asistenta medicala si analize ? Cine conduce mafia din spatele prostitutiei clandestine ? Voi reveni !

A consemnat Horia-Eugen Cristea