La Floresti, Sulea da dovada ca nu este un liberal oarecare

„Investim in voi ca viitor al comunitatii si sunt ferm convins ca aceasta investitie este una benefica. Hayashi Activ reprezinta deja un brand al Florestiului,. Dincolo de medaliile internationale castigate, clubul permite tinerilor floresteni un mod de viata sanatos prin sectiile pe care le are, fie ca vorbim de sporturi individuale sau de echipa. Stiu ca acest sport, karatele, este pe punctul de a deveni sport olimpic si imi doresc ca toti sportivii premiati acum sa urce vreodata pe podiumul olimpic si sa fie mandru de intonarea imnului national. Aveti intregul nostru sprijin, atat pentru sportul de performanta, cat si pentru miscare in general, intrucat o societate sanatoasa se poate dezvolta si creste doar cu aportul sportului. Nevoia de miscare reala este una stringenta in societatea noastra”, a spus primarul comunei Floresti, Horia Sulea.”

Cu o viziune germana asupra sportului si a lucrului bine facut consolidata educational, Horia Sulea da raspunsuri la probleme unice in Romania, cum ar fi cea a transportului pe E60. Si ofera solutii practice, spre disperarea puterii rosii.

Despre si asocierile numelui sau cu Hitler si filmuletul de pe youtube, acesta rade.

„Mai Horica, n-am timp de prostiile de pe facebook. Seara mai intru si rad cu pofta. Cand despre un politician nu vorbeste nimeni de rau, atunci apare o problema ” – imi spune Primarul Florestiului, iar in ochi ii joaca luminitele care vestesc un ras pe care-l stapaneste cu greu.

3 benzi pe sensul foarte solicitat şi doar una pe cel mai puţin solicitat, pe relatia Floresti – Cluj.

Măsura ar urma să se aplice pe porţiunea DN 1C – strada Avram Iancu, totodată segment al drumului european E 60, de pe raza localităţii Floresti, unde pe fondul tranzitării zonei de foarte multe mşini, al numărului mare de autoturisme din comună şi al inexistenţei unei rute alternative optime, în special la anumite ore se înregistrează o circulaţie foarte aglomerată, relateaza Vocea Transilvaniei.

Astfel, soluţia discutată presupune circulația pe trei benzi, dimineață între orele 6-8.30 pe sensul de mers către municipiul Cluj-Napoca și după amiaza între orele 16-19 pe sensul de mers spre Florești, de la sensul giratoriu din centrul comunei, până după unitățile militare.

Suntem pregătiți de această variantă, probabil unică în România. Ne dorim să fluidizăm traficul, să venim în întâmpinarea floreștenilor. Am convenit cu cei de la DRDP, administratorul drumului, ca în cel mai scurt timp să ne furnizeze un proiect în acest sens. Primăria Florești va suporta toate costurile legate de acest proiect, adică marcarea drumului și panourile de semnalizare electronică”, a precizat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Edilul a menţionat că proiectul privind introducerea semaforizării inteligente, care nu va permite virajul la stânga de pe DN 1, nu a fost abandonat.

Pentru implementarea acestuia avem însă nevoie de două sensuri giratorii, unul la ieșirea spre Gilău și unul în zona BMW”, a precizat Horia Șulea.

Legat de problema gradinitei si a liceului, parcursul este normal, acestea urmand sa devina realitati dupa aprobarea creditului. La fel, drumul de centura, care nu va fi evident abandonat, ne aflam in faza studiului tehnic.

 

Sursa : Vocea Transilvaniei