Judecata noastra, cea de toate zilele, nu ne-o da noua astazi !

Atunci cand te rupi de vulg si de energii joase, cum sunt spre exemplu cele de la miscarile de protest, indiferent cat de nobil ar fi scopul lor, ramai secatuit, uneori chiar bolnav sufleteste. Poate chiar fizic, daca protectia a fost facuta la repezeala. Sunt unul din cei din linia intai, iar multi din cei care cititi asta, ma cunoasteti, sigur ne-am intalnit in parcursul celor peste 80 de miscari de strada !

Maya Rotaru, artist, psiholog, dar si o femeie trezita si frumoasa, mi-a spus candva ceva. Pentru ca o consider sora mea, citesc cu mare atentie ce scrie, ce picteaza. Deoarece, de multe ori, Divinitatea ofera poate extrem de mult unora, care din pacate nu sunt intelesi exact la nivel de mase. Voi cita din Maya Rotaru, fara a schimba vreo virgula, dand totodata, in sfarsit, Vocii Clujului, conotatia spirituala pe care am dorit-o de la inceput. Deci, o extrem de dura schimbare de registru. 

  EVEN AN ASSHOLE CAN SAVE LIVES (va rog cititi, e legat de tara noastra, careia ii vreti binele , sunt sigura)

Vibratia energetica conteaza pana la nivel celular, biomolecular…
Daca suntem un sac de celule pe care ne ducea mintea care judeca si critica, intr-un mediu toxic, dat de excesul de adrenalina , gata sa ucidem , caci usor se poate aluneca acolo, celulele noastre , sute de miliarde cate avem, sunt suparate, intoxicate…( pt 5 minute de stress trebuie 5 zile de refacere a imunitatii)
Desi ne da un sentiment de energie si putere lupta pentru dreptatea colectiva , cand ne retragem fiacare in casa lui, maine sau poate peste o vreme ,ne vom simti singuri, sau secatuiti energetic , caci greu se refac celulele
Iar daca vom cadea prada vreunei boli , sa fim siguri ca nu vor veni mii de oameni alaturi de noi sa ne transfere energie; v-o spun eu asta sigur , caci la invitatia mea de a face ceva pe banii mei (din vanzarea propriei case)  pe studiile mele continue de 33 de ani si pe cercetatrile mele , pentru sanatatea altora, doar un om pare ca imi va veni alaturi…
Daca ne-am ruga pt dusmanii nostri, decat sa ne consumam energia aruncand cu piatra, am putea experientia ca popor un salt de constiinta. Nu ne-am tulbura in desert, si cred ca ne-ar fi la toti mai bine, fizic si psihic, si azi si de maine incolo.
  Hai sa experientiem asta , sa iesim in strada si sa o facem public, in masa , sa vedem ce iese…
cine vine sa zicem Domane iarta-i pe hoti (ca mai fur si eu una alta, cu stiinta sau cu nestiinta) sau Doamne da-le minte la cei ce ne conduc…sau Doamne da-le suflet!…chiar si Doamne iarta-i pe hotii si nesimtitii dracului putem striga 
pe Hristos sau pe Barabas il atragem in manifestare, in functie de ce vrem , pace sau dreptate
… sa ne varsam naduful si sa dam o dimensiune apocaliptica unor evenimente, tine mult si de conflictele noastre interioare , de cat de profund suntem loviti de mici , de cand am fost celula ou si pana azi…(ba chiar mai de dinainte)
…o parte din manifestatnti nici nu cred ca stiu ce fac acolo , mai mult decat ca e un loc de urlat si varsat frustrari. Doar ca , asa cum am spus , maine vor fi din nou singuri si secatuiti…dar daca pana maine, se activeaza ceva ireparabil? dar daca pana maine cineva cade victima?