Jos labele de pe Gusti si Laura, ca venim peste voi !

Ba, va vorbesc pe limbajul vostru golanesc ca sa ne putem intelege, capisci ? Ati uitat ce ati patit in iarna ? 

Vedeti ca de data asta ne-am saturat sa ne mancati timpul si vietile. Ati auzit de Islanda ? Va amintesc eu prin cele ce urmeaza. Voi pricepeti ca nu ne e frica ? Nu avem de gand sa va platim datoriile pe care le-ati acumulat in 27 de hotie ordinara !

Ne-ati luat tot, va luam tot ! De la Cluj, va transmitem ca nu v-am votat si ca nu va suportam. Deoarece avem alt sange. Intre voi, politicienii si noi, poporul, este o prapastie uriasa. Sa nu dea Domnul sa va punem sa o umpleti cu ce ati furat, hotilor !

Ne-am saturat sa va platim amantele, masinile, croazierele si bijuteriile fetelor pe care le intretineti. Ne-am saturat sa ne varsati in cap laturile prin posturile voastre de casa, sa ne mintiti parintii, sa cumparati voturile cu firmiturile de la masa voastra.

Daca pleaca, Gusti si Laura, plecati si voi ! Si n-am de gand sa bat apa in piua. Ma cunoasteti.

Clujeni, plecam spre Bucuresti sau ne incalzim de maine, aici, la Cluj ?

Related posts

7 Thoughts to “Jos labele de pe Gusti si Laura, ca venim peste voi !”

 1. DumitruRizoaica

  Cine este cretinul care vrea sa-i pupe-n cur pe Gusti si Laura doar in postura de mari sefi???

  1. Stefan pruteanu

   Boosorogule,inca n-ai disparut.Lichea comunista.

   1. Ady Bîrla

    Calmează-te @stefanpruteanu:disqus , omul are dreptate.Dacă tu poti incă să o toelerezi pe sufragerista Kvs, care are spatii private in fiecare cm de Românie, tu ar trebui să dispari.

   2. DumitruRizoaica

    Stefan Pruteanu! Tu ai minte de bovina daca inca te mai afli sub efectul manipularii!

  2. Petru Sorin

   Când majoritate românilor se simt reprezentati de Laura Condruta,e o gresealá fatalá din partea oricui sá te atingi de ea.Eu personal si majoritatea prietenilor mei(toti ne invârtim la 100 de kg)suntem in stare sá punem mâna pe bâte,si nu e tocmai sånåtos pentru cei ce cred cå poti batjocorii la infinit un om educat si tácut.Atentie mare!!!

 2. DumitruRizoaica

  Romania se afla intr-un blocaj si HAOS generalizat, datorate “crizei de incredere” existente in societatea romaneasca si pe care Iohannis a numit-o “cea mai grava forma de criza”!

  Din aceasta “criza de incredere” se poate iesi doar adoptand “ceva” care poate aduce increderea intre oameni, ceea ce va aduce implicit increderea oamenilor in instituitii!

  Acel “ceva” care ii va face credibili pe semenii nostri trebuie sa ofere, pentru acestia, un “obstacol” de netrecut spre zona Lacomiei, Minciunii, Hotiei, Tradarii, Iresponsabilitatii, Nesimtirii, Lasitatii, etc.

  Acel “ceva” este juramantul implcativ, iar “obstacolul” pe care acesta il ofera celor ce si-l asuma consta in implcatia din finalul juramantului, prin care deponentul solicita Divinitatii sa abata cele mai cumplite nenorociri asupra lui si a complicilor lui, daca nu-si va respecta cu sfintenie cele asumate!

  Romanii care vor depune juramantul implicativ si-l vor respecta, ca si tine cititorule, pentru ca se vor teme, ca si tine, ca solicitarea lor catre Dumnezeu de a abate cele mai cumplite nenorociri asupra lor si a complicilor lor se poate implini in orice clipa daca isi vor incalca cele asumate!

  Tu, romane, doresti sa iesim din mocirla in care ne balacim de 27 de ani?

  PS. Atentie! NU comparati juramantul actual, care este un simplu ritual, cu juramantul implicativ, care ii “obliga” pe oameni sa fie cinstiti, resposabili si patrioti!

 3. DumitruRizoaica

  “Oile lui Orwell” au fost scoase in piete ca sa strige: “justitie nu coruptie”!

  Romania are nevoie de a opri coruptia, nu de slogane cu pedepsirea coruptilor care nu pot fi DECAT slogane, oferite de “baietii destepti” prostilor pe care ii manipulaza.

  Vrei oprirea coruptiei, sustine inlocuirea juramantului actual cu juramantului implicativ si se va pune capat atat coruptiei cat si abuzurilor!

  Nu se pune capat coruptiei strigand slogane, ci producand o schimbare reala in societate.

  Altfel nu esti decat o biata “oaie a lui Orwell” manipulata de porcii diriguitori

Leave a Comment