Iuda care a condus PNL spre disolutie

Senatoarea PNL Alina Gorghiu, membra a Comisiei Juridice a Senatului, a parasit sala unde s-au votat amendamentele la legea grațierii cu doar câteva secunde inainte ca președintele comisiei, Șerban Nicolae să le supună la vot. Dar despre mizeria asta nu scrie nimeni.

La ședința de joi a comisiei juridice Alina Gorghiu a fost inlocuita de PNL cu senatorul Florin Cîțu.

Majoritatea PSD din comisia juridică din Senat a votat grațierea faptelor de corupție – luare de mită, dare de mită, trafic de influență, adoptând propunerea formulată de Șerban Nicolae dar și de Traian Băsescu la proiectul legii grațierii al Guvernului. Au fost 5 voturi pentru – toate de la PSD – și trei împotrivă – câte unul de la PNL, USR si UDMR.

 Iar USL este gata reformat in corabia lui Basescu. Presa, care nu m-a evanghelizat, a tacut. Omerta, legea tacerii, a fuctionat

Deoarece ziarele se impart in 2 categorii : cele care fac igiena rectala PSD, sau cele care fac igiena rectala PNL.

Nu sunt cel mai iubit dintre pamanteni deoarece nu dau in realitate doi bani pe politic. Am crezut candva in PNL, dar asta este istorie. Intre PNL si PSD, deosebirea este ca cei de la PSD o fac pe fata deja. 

Daca nu ar fi lipsit doi membri PNL de la dezbateri, scorul ar fi putut fi 5 la 5 în comisie pe această propunere.

Unul dintre „absenții” PNL a fost Alina Gorghiu. Celălalt, se spune, era bolnav. Ce nu se spune este faptul că el putea fi înlocuit de către PNL cu un alt senator…

Pntru cei de la PNL : modul asta de a face opozitie aduce descalificare in box pentru non-combat !