IOHANNIS cere imposibilul de la PSD: SA GANDEASCA!!!

Preşedintele critică din nou ezitările Guvernului. Klaus Iohannis a declarat marţi, la Harghita, că liderii PSD ar trebui să îşi gândească clar programul de guvernare şi abia apoi să vină în faţa românilor să anunţe exact ce vor să facă, deoarece economia şi investitorii reacţionează la măsurile luate de coaliţie.

”Dacă se introduc în discuţia publică de către o Coaliţie care are majoritate în Parlament noţiuni noi, care într-o zi sunt promovate, a doua zi sunt retrase, acest lucru o eroare politică gravă. Fiindcă această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbarea legislaţiei, iar economia, investitorii reacţionează la aşa ceva. Eu le-aş recomanda pesediştilor cu foarte multă căldură să meargă acasă, să judece un pic propriul program şi când ştiu ce vor să vină în faţa naţiei şi să spună acest lucru”, a declarat Klaus Iohannis la Harghita.

Premierul Mihai Tudose a anunţat luni că impozitul pe cifra de afaceri este un subiect închis. Şeful Executivului a anunţat însă că se fac în continuare simulări pe taxa de solidaritate.