Introducere in Magia Neagra

Vrajitoarea a deprins tainele vrăjitoriei de la mama ei. Cei care apelează la „serviciile magice” au diverse probleme: „Mulţi vin dărâmaţi la mine, au cununiile legate, bărbaţii sunt impotenţi, le cade păru’, au insomnii, dureri de ochi, de şale şi de cap, nu mai reuşesc să muncească, pierd bani. Vin femei care nu fac copii, chiar dacă doctoru’ le spune că-s perfect sănătoase. Cu toţii au farmece făcute, ascultaţi la mine!” Daniela mai spune că există ghicitoare care îşi vând sufletul diavolului şi fac vrăji care sunt „trimise şi date pe apă”, „legături la cap de mort”, farmece „trimise în nucă seacă” sau „arse în candelă”. „E rău dacă te apuci să te dai cu dracu’!”, zice Daniela. “Ştiu pe una care scrie numele duşmanului pe talpa mortului, înainte să-l ducă la groapă. În câteva zile duşmanu’ moare. Se mai fac vrăji şi cu paharu’ din care a băut omu’ înainte să-şi dea duhu’, sau cu unghiile lui tăiate şi arse pe foc. Vrăjitoarele de negru farmecă de boală sau de suferinţă: duc o păpuşă în pădure şi-i descântă, apoi îl cheamă pe Satana. Cu acul lung, încins la lumânare neîncepută, o înţeapă în ochi, în ţâţe, în urechi sau la locurile intime. Persoana care e avizată va avea mari suferinţe, se va tăvăli pe jos de durere şi nimeni nu va putea să-i mai facă nimic. E pierdută.

Vladimir Poponin, un bio-fizician rus , a făcut un experiment inedit: a prevalat ADN uman de la o anumită persoană și l-a plasat într-un dispozitiv unde se putea măsura activitatea mostrei. Într-o altă încăpere, persoana care a donat ADN-ul a fost supusă unor procese de stimulare emoțională, inducându-i-se diverse stări – de la bucurie, la tristețe, de la relaxare la furie.

În același timp, s-a verificat starea mostrei de ADN din camera alăturată. Rezultatele au șocat în prima fază colectivul știițific deoarece mostra izolată de ADN se comporta exact ca ADN-ul din restul corpului donatorului, reacționând identic la emoțiile pe care le trăia acea persoană, deși nu exista nicio conexiune fizică între acestea. Desigur, așa cum se procedează în orice experiment științific, procedura a fost repetată de nenumărate ori, de fiecare dată obținându-se aceleași rezultate.

Surpriza a fost și mai mare în momentul în care distanța dintre donatori și mostrele de ADN a fost mărită la sute de km, deoarce răspunsul dat de mostre era, și în acest caz, mulat după stările emoționale ale persoanelor pe care s-au făcut experimentele, manifestat exact în aceeași secvență de timp.

Concluzia desprinsă de aici, una care se bazează pe descoperirile fizicii cuantice, este aceea că există un câmp de energie și informație uriaș (poate chiar nelimitat) care ne înconjoară, și că pe acest fond de interconexiune subtilă între toate lucrurile, distanțele fizice par să fie irelevante pentru anumite fenomene iar lipsa de conexiune fizică, vizibilă, nu pare să conteze.

Practic aceste experimente dovedesc că o orice mostră din ADN-ul propriu, indiferent la ce distanță ar fi deplasată, este în conexiune subtilă cu noi, permanent, și că, așa cum o dovedește știința Radionicii, relația de influență este biunivocă; adică, ceea ce trăim noi în mod concret se transmite și la nivelul mostrei, dar și o influență care s-ar trasmite mostrei, în mod specific, ne poate influența pe noi, de la o distanță de sute sau mii de kilometri. De altfel, multe dintre armele psihotronice folosite astăzi de marile puteri se bazează pe aceste principii.

Revenind acum la subiectul MAGIA NEAGRĂ, aceste cercetări științifice o pun într-o cu totul altă lumină, scoțând-o din zona de poveste obscură și fantezistă, dându-i consistență.

Tehnicile de magie neagră, practicate încă din antichitate sau chiar din preistorie, presupun câțiva pași foarte clari: identificarea țintei prin intermediul unei amprente personale (păr, salivă, sânge, îmbrăcăminte transpirată) și direcționarea în câmpul său energetic, prin anumte ritualuri, a unor energii malefice, perturbatoare, capabile să genereze o boală gravă, de exemplu.

În ceea ce privește tehnicile de magie neagră sexuală, care urmăresc să genereze o dependență sexuală și o atracție irezistibilă față de cineva pentru care, în mod obișnuit, nu am simți aceste lucruri, se folosește un proces mai complex. Pe lângă anumite ritualuri care utilizează amprenta victimei, se mai colectează sânge menstrual sau secreții sexuale de la „clientul agresor”, pe care trebuie să le introducă în mâncarea și băutura victimei, pentru a impregna câmpul energetic al acesteia cu energia sexuală a agresorului și a o face să manifeste o dorință sexuală nestăpânită, perversă, față de el, cu scopul de a o dermina să aibă o relație fizică sau, în cazul în care are o astfel de ralație deja, să îi mărească atașamentul, pentru a o împiedica să plece din acea relație…

Readucând în discuție experimentele făcute de oamenii de ștință asupra ADN-ului, trebuie subliniat că ele sunt mult mai numeroase, concluziile fiind surprinzătoare și în alte direcții.