Introducere in lumea de dincolo de ochii fizici, azi, sexul astral

Lumea exterioara vs. lumea interioara, un paradox. In afara fiintei exista Maya care se imbraca in diverse forme si manifestari. Pentru ca nu mai am de gand sa pierd vremea vorbind despre lucruri fara importanta, din vulgul lumesc,  veti intalni o gama de articole care descriu un parcurs spiritual inedit.

Experții descriu sexul astral ca “abilitatea sufletului de a părăsi trupul și de a călători în afara lui”, iar guru proiecțiilor astrale, Steve G. Jones, crede că avem abilitatea de a face sex în afara trupurilor noastre, cu un alt suflet.

În loc să se concentreze pe contactul fizic, sexul astral se bazează pe contactul dintre două suflete, o legătură spirituală mult mai puternică și mai intensă la nivel de stimuli ai plăcerii. 

 Cel mai bun mod de-a face sex astral este să te întinzi și să te relaxezi cât de mult poți, până atingi o stare meditativă, apoi să îți imaginezi propriul suflet, desprins de corpul fizic. Apoi, odată ce îți simți sufletul eliberat, va călători și îi va găsi partenerul potrivit pentru a începe sexul astral.

Evident, experienta poate fi spontana, dar presupune de cele mai multe ori, starea de constiinta modificata.

Iar aici, te poate ajuta sa inveti, cum sa ajungi acolo. Una din scoli este SAN, scoala ancestrala a nemuririi.Leave a Comment