Incredibil : Furt sau fabricare de documente la APIA ? Confesiuni (II)

Related posts

 • Saccharomyces Cerevisiae

  Ești incredibil! Ce face hoțul? Normal, strigă hoțul! Cine e responsabilul de procedură cu concursurile? Nu ești tu, Zaharia? Până acum nu te-ai întrebat dacă dosarele sunt complete? Nu te-ai întrebat pentru că ai crezut că nu le va verifica nimeni! Dacă doamna respectivă a asigurat documentele solicitate corpului de control, și a interacționat cu ei, fiind de asemenea responsabilă pentru o perioadă lungă de timp cu resursele umane, nu era normal să comunice cu oamenii și să i se spună ce documente lipsesc?
  Nu vezi cât ești de ipocrit? Când ai mânărit decizia de destituire a doamnei Mateiu și nu ați mai găsit-o, tot doamnei Marchiș ai vrut să-i pui în cârcă lipsa documentului când de fapt, chiar tu i-ai înmânat-o doamnei Mateiu, în biroul tău, în prezența lui Bobiță Gherman și a lui Ovidiu Rațiu, ca să îți infatuezi orgoliul. Și apoi acolo a murit originalul documentului la tine în birou! Nu s-a demonstrat asta odată? De ce nu ai lăsat serviciul de resurse umane să își facă treaba?
  Lipsa documentelor sunt rezultatul debandadei pe care TU ai creat-o în APIA Cluj. Că nu te-a interesat respectarea legislației și a procedurii, te-a interesat numai să-ți angajezi parveniții. Acum se văd rezultatele! Nu vezi că îți dai singur foc la valiză?
  Și ce cauți la Cluj? Nu ești în concediu? Așa știi tu să respecți deciziile superiorilor?
  Ce treabă ai să chemi oamenii la tine și să îi ameninți că vor răspunde penal pentru reportaj? Nu te-ai liniștit? De fapt ăsta ești, unul care umblă cu rahaturi!
  Cum să dai dispoziție ca funcționarului să nu i se permită accesul la calculatorul la care lucrează? Femeia asta lucrează în APIA mai mult de cât ai lucrat tu toată viața! Aici se vede calitatea managementului de care dai dovadă și de câtă ură ești capabil pentru a te răzbuna pe cei care au înțeles că nu ești bun de nimic! Toate aceste postări sunt oglinda caracterului tău! Ești JALNIC! Cheamă tată procuratura că asta așteptăm și noi, să te bage la răcoare!