Incendiar : Foc, la groapa de gunoi a lui Boc

E vara si groapa de gunoi a lui Boc, a luat din nou foc. Prefectul Vuscan, sau alte oficialitati, nu au catadicsit sa inhaleze mirosul gunoaielor, sa-si umple hainele de fum. Pana azi, nu i-am vazut prin zona.

Un portar foc de destept “ne-a aparat vietile”, nelasand presa sa patrunda in incinta RADP. Nu cumva sa vedem ceva, sau sa patim ceva. Apreciem.  La 23:40, am vazut SUV-ul de la  ISU.  Am intrebat si noi de cauzele incendiului. Ni s-a raspuns ca vor vedea.

In rest, se cara apa la greu cu cisternele Bratner, iar o masina de pompieri urca cu greu panta. Echipajele de politie,, la post, ca de obicei.

“Este foarte mult fum, s-a intervenit cu intentia de a limita extinderea incendiului. Deocamdata sunt doar cele patru autospeciale care intervin acolo, dar sunt ajutate de un utilaj care intervine, de asemenea acolo și câteva cisterne cu apă de la Compania de Salubritate”, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

De data asta se pare ca nu a fost o mana criminala. Am remarcat totusi, cat de mare era muntele de gunoaie. Speram ca dupa ce se va stinge focul, sa scada macar la jumate. Este totusi o rampa temporara. 

An dupa an, groapa ia foc. Au loc cercetari, care nu duc la nimic. La nimeni. In Romania incendiara,in Pata Rat, la groapa de gunoi a lui Boc, incendiile nu mai reprezinta o stire. Au devenit ceva obisnuit, in timpul verii.

Cum spunea matrozul, Iarna nu-i a vara ! Iar gunoaiele iau foc probabil (cu siguranta), de la canicula de afara.