Incendiar : Alaturi de Romania Libera !

Suntem mici, dar suntem o voce. Radu Moraru dezvaluie substraturile mafiote ale unuia din The big 4 :

Ponta, Rusanu si Negritoiu au omorit Astra Asigurari prin KPMG. Aceasta companie a primit „cadoul” printr-un caiet de sarcini cu dedicatie, fiind singura companie care avea, „intimplator”, o polita de asigurare pe 2 ani !!! Exact cum cerea Caietul de Sarcini „elaborat” de ASF ! Toti ceilalti particianti la „licitatie” aveau polite pentru 1 an, asa cum se obisnuieste.

KPMG a preluat insolventa Astra cu o „descoperire” de 10 milioane de euro, adica asa cum a hotarit Rusanu prin reevaluarea activelor. Adamescu Senior a virat in Astra 15 milioane de euro! KPMG a hotarit ca nu sint suficienti acesti bani si, in loc sa salveze cea mai mare companie de asigurari a Romaniei (romaneasca!), KPMG a bagat Astra in faliment! Iar de faliment se ocupa tot …KPMG ! Ati ghicit! Conflict de interese cit China, fapt semnalat de specialistii din ASF care au cerut retragerea KPMG de la administrarea falimentului Astra!

Degeaba! Tarabostele Negritoiu, seful ASF, nu a tinut cont! Si nici macar KPMG nu s-a autoretras! Fiindca misiunea acestui SRL, care este o amarita de franciza a celebrei companii Mama din grupul The Big 4!

De ce? Pai KPMG srl are o misiune „istorica”! Dupa ce a pus laba pe Realitatea Tv, Mediafax, Ziarul Financiar, „baietii” vor sa puna mina si pe cotidianul Romania Libera, singurul ziar postdecembrist care nu s-a prostituat niciodata! Practic ultimul bastion al presei scrise libere! Vin alegerile generale!

Iata si probele acestui complot securistic:

  1. KPMG a preluat in 2015 un grup de firme, din care fac parte si Astra si Romania Libera si alte titluri de presa, ziare si reviste cu brand!
  2. Sub masca faptului ca vrea sa „salveze” Astra, KPMG, in mod neetic (lipsa de etica este cea mai grava acuzatie care poate fi adusa pentru o companie din Big 4), cere ca Romania Libera sa returneze de urgenta banii imprumutati de catre Astra. Banii sau Viata!
  3. RL propune un calendar de restituire a imprumutului (dintre firme surori, ale aceluiasi grup) precum si o lista cu proprietati imobiliare pe care KPMG sa le ia in considerare!
  4. KPMG accepta, porneste evaluarea imobiliara, dupa care brusc, se razgindeste! Cere din nou, de urgenta, Banii sau Viata! Banii sau Viata Romaniei Libere!

Practic, pe legile europene, KPMG primeste ca misiune de la ASF sa administreze salvarea familiei Astra-RL! Cum procedeaza KPMG? Simplu, ii spune tatalui ca, pentru a-l salva, trebuie sa ia viata copiiilor sai !!! „Curata” metoda!

Adamescu si Astra au fost lichidati cu „politia politica”! De aici e treaba DNA-ului! Fiul lui Adamescu este „vinat” la Londra si prezentat ca un mare bandit si fugar! Este arestat la cererea Romaniei, de pe strada, dar britanicii il elibereaza de urgenta! Nu au muscat vrajeala dimboviteana! La Londra scandalul arestarii explodeaza iar britanicii ne-au dat un mesaj ferm: coruptii din Romania sa nu isi mai rezolve mizeriile politice cu politisti britanici!

Adamescu Jr a pornit ofensiva si s-a adresat Curtii de Arbitraj, unde va cistiga lejer. Politicul nu are ce cauta in „lichidarea” unei companii private sau timorarea unui patron pentru a se vinde ieftin unor chinezi!

ASF, prin Rusanu si Negritoiu, au blocat o tranzactie istorica: Nr. 1 din Romania a cumparat Nr.1 mondial : Astra a batut palma la Paris cu Axa Romania (detinuta de liderul mondial). Adamescu avea, prin aceasta tranzactie, 35 de milioane de euro cash si foarte multe proprietati imobiliare detinute de Axa Romania.

Prin aceasta blocare, 100% politica, Adamescu este tinut pe loc, i se blocheaza conturile, este bagat in faliment prin „managementul performant” al KPMG! In mod sigur se urmareste si lichidarea Romaniei Libere, ori prin inchidere ori prin preluarea ziarului!

Adamescu este bagat la puscarie pe o alta speta, fara nicio legatura cu Astra! Fiindca batrinul nu cedeaza nici macar in puscarie, nici macar grav bolnav (este tintuit in scaunul cu rotile), atunci este amenintat cu arestarea fiului sau care traieste la Londra de 4 ani! Mafiotii ii arata ca au bratul lung si ca il pot aresta pe strada si ca pot intoxica opinia publica prin presa lor mincinoasa! In Romania functioneaza! La Londra nu, Adamescu Jr fiind eliberat. Britanicii refuza extradarea imediata ceruta de romanasi!

Adamescu Jr s-a hotarit sa spuna povestea adevarata. Adamescu Senior a refuzat sa iasa public crezind ca Statul de „Drepti” il va salva. Adamescu Jr ia legatura cu mine, il vizitez la Londra fara sa stie securistii si imi spune o poveste halucinanta! Pentru opinia publica, nu pentru mine! Eu si Nasul Tv am fost atacati identic de catre Statul Mafiot, culminind cu momentul in care mama mea a fost anchetata pentru terorism si finantari ilegale cu spalare de bani.

Singura diferenta e ca eu am luptat, am strigat si am cistigat! Familia Adamescu a pierdut, mult! Cel putin pina astazi!

Nu stiu prea multe despre Adamescu Senior, o avea si el bubele lui, mai are 4 luni de puscarie, aici nu avem ce comenta. Dar stiu ca Adamescu Senior este unul din putinii care a venit cu multi bani din Germania in anii ’90, a facut sute de milioane de euro, a construit de la zero cea mai mare companie de asigurari (romaneasca), dupa ce Astra fusese devalizata in 2000 de catre Vintu si generalii lui din SRI pe care ii controla.

In plus, Adamescu a pastrat linia ziarului Romania Libera si nu si-a pus ziaristii sa se prostitueze. Prin banii pe care i-a imprumutat din firma lui (si nu bani furati de la Stat, adica de la noi, asa cum au facut toti!) Adamescu a salvat ultimul brand puternic din presa scrisa! Romania Libera a ramas libera!

I se imputa lui Adamescu Senior ca si-a devalizat propria firma, Astra! O timpenie mai mare nu exista! Dar presa mincinoasa il aseaza pe Adamescu printre devalizatorii Statului Roman!

Visul lui Ponta de a lichida Romania Libera este aproape! Patronul in puscarie, fiul alergat si terorizat de securisti prin Londra (omul are 3 copii), ziaristii de la RL se zbat in saracie, asa e in presa independenta, iar KPMG vrea ziarul acum! Fiindca ceea ce cere KPMG srl este practic imposibil! Imprumutul nu poate fi returnat ACUM in conditiile in care Sistemul Mafiot a distrus familia care patroneaza toate afacerile Grupului!

Performanta sereleului KPMG la cirma Astrei s-a vazut! In mai putin de 2 ani au bagat cea mai mare firma de asigurari in faliment! Si tot ei administreaza falimentul! Cind KPMG Global va afla acest lucru (probabil miine) in mod sigur vor retrage licenta acestor indivizi care se misca in tandem cu Sistemul Mafiot! Repet, specialistii din ASF au facut public acest urias conflict de interese! KPMG trebuia sa se retraga acum 1 an din aceasta „constructie” cu iz penal si securistic! De fapt DNA trebuie sa verifice de urgenta cum a „cistigat” KPMG, de la ASF, licitatia cu dedicatie!

Deci daca acest sereleu cu nume frumos este in ilegalitate, imoralitate si lipsit de etica, atunci cererea KPMG de a cere Banii sau Viata ziarului Romania Libera este lovita de nulitate!

Atacul pe fata al KPMG la adresa membrilor familiei Adamescu si al afacerilor lor, in special Astra si Romania Libera, este PE FATA! Si, STRANIE COINCIDENTA, KPMG actioneaza identic cu Politia Politica Ponta-Rusanu-Negritoiu-ASF !

Peste citiva ani Adamestii vor cistiga la Curtea de Arbitraj ! E limpede pentru toti specialistii pe care i-am consultat! Problema e ca despagubirile vor fi platite tot de poporul roman, printr-o noua acciza. Si astazi platim pentru Bancorex prin orice litru de combustibil pe care il cumparam de la pompa!

Prin DEMOLAREA Astra sub „managementul” KPMG, stim cine sint cistigatorii: concurenta, adica numai companii straine! Bravo lor, nu au nicio vina ca vagabonzii romani din politica sint tradatori de tara! Stim si cine sint pierzatorii: ROMANII ! RCA s-a scumpit enorm, transportatorii sint varza, etc.

Cine va cistiga oare prin Demolarea sau Preluarea ziarului Romania Libera?! Va las sa ghiciti! Vin alegerile!

De final va las doua povestioare.

  1. Prima povestioara o astept de la kpmg SRL, sa ne explice succesul in „managementul” Realitatea Tv si toate dedesubturile.
  2. Stiti cum a aterizat Negritoiu (foto mare sus) la ASF? A venit de la ING Bank, dupa un scandal monstru. A implicat Banca intr-un scandal cu arme si bani multi si a uitat sa informeze SIE ca sa afle si americanii, ca cica sintem cei mai buni parteneri ai USA! Negritoiu a sustinut ca, desi era nr.2 in ING, nu a stiut nimic. Pentru aceste merite Ponta l-a pus la ASF ca sa il sperie pe Adamescu sa vinda ieftin la chinezi si sa ii ia Romania Libera. Ponta ura acest ziar de moarte! Lui Tarabostes Negritoiu i s-a promis ca noul Presedinte al Romaniei, recte Ponta, il va pune la BNR in locul lui Mugurel!

De final va anunt ca familia Adamescu m-a rugat sa ii ajut sa salveze Romania Libera! Discutam in aceste zile un Parteneriat Strategic NASUL TV – ROMANIA LIBERA ! Acest ziar nu trebuie sa dispara, nu trebuie sa se prostitueze sau sa fie „manageriat” in stil mafiot cu vopsea de tip kpmg srl! Este ultimul ziar liber, asa cum Nasul Tv este ultima televiziune libera!

Incepind din aceasta clipa echipa Nasul Tv cauta solutii pentru salvarea Romaniei Libere si a excelentei echipe de ziaristi care nu au tradat si nici nu au parasit corabia!

Bravo Romania Libera! Poate ca vom reusi! Poate nu! Dar macar va fi o batalie pe cinste! Romania nu poate fi salvata fara presa libera!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Related posts