In 11 decembrie, vom afla unde cade cortina de fier

Miza alegerilor din 11 decembrie 2016 este uriasa, deoarece romanii stau, ca si in alti ani, sub amenintarea cortinei de fier a fostului stat sovietic, al carui mostenitor legitim este astazi Rusia.

Astfel, in 11 decembrie vom afla care dorim sa ramanem aici si care dintre noi vom pleca fara sa stergem o lacrima. Deoarece, politica, oricum ai lua-o este asemanatoare cu cei care o fac.

In anii 80, incercam cu o trupa de prieteni, undeva in Bucovina, prin muzica sa schimbam mentalitati, fara sa ne dam seama ce facem. Erau timpurile Pink Floyd, apareau sparturi in zidurile si mentalitatile comuniste.

Astazi, cand am crezut ca am scapat de comunisti si dictatura, vad organul de represiune bine ascuns chiar in mijlocul partidelor de centru-dreapta. Ce sa mai vorbesc de PSD, sau de mafia transpartinica a banilor ?

In 11 decembrie vom avea de ales din nou, intre gulagul sovietic reloaded si perestroika. Deoarece in Romania nu exista inca un partid republican. Iar cei care nu vom putea suporta rezultatele, vom pleca, cat mai departe.

Sa scapam de mafia politica transpartinica, de comunism si de mizeria morala, a unui stat care a uitat de cetatenii sai. Nu va indemn sa votati ceva, dar mergeti naibii la vot. E ultima sansa sa  nu ramana doar generatia a 3-a si politicienii singuri in tara !