Iesim in strada ! Infractorul „spion” Dragnea nu are ce cauta in politica !

Viitorul Romaniei pare pus in pericol de cuplul Tariceanu – Dragnea. Declaratiile unor oameni politici evoca o situatie in care vom fi probabil obligati sa ne aparam democratia. 

Aurelia Cristea arata clar situatia din PSD :

Acum este cea mai bună oportunitate pentru un partid de stânga sau centru stânga. 
Declarațiile de azi noapte ale premierului Sorin Grindeanu confirmă ceea ce câțiva, foarte puțini, am avut curajul sa spunem incă de acum doi ani. 
Oamenii de buna credință din PSD trebuie să se delimiteze de astfel de comportamente dictatorial infracționale și să-i excludă din partid pe cei care se manifestă așa. Sau pot alege să participe la construcția unui nou partid în care un minim set de valori să fie respectat. 
Tăcerea înseamnă complicitate și lașitate!”

Surse apropiate Vocea Clujului afirma lucruri care se refera la activitatea lui Dragnea :

„Liviu Dragnea sa explice legaturile din Rusia! In Romania exista multi ofiteri romani patrioti care cred ca o miscare nationala si un Partid National cum e Partidul Romania Unita isi justifica pe deplin existenta. Am intalnit ieri un astfel de om.

M-a cautat pentru a-mi da o informatie precisa. Cand considera serviciile romanesti ca a avut loc primul contact intre Dragnea si serviciile de spionaj rusesti: Viena/Anul 2009/Hotel Imperial/Etajul 3″

Ba, da nu faceti o Comisie Parlamentara ? 

„Astept in continuare sa ne spuna Liviu Dragnea de cate ori a fost in Rusia, cu cine a fost si cu cine s-a intalnit !” 

Vrem sa stim ce a discutat cu Moshe Kantor,  recunoscut colaborator KGB ? Sau poate unii stiu deja ?

Ne spune Mircea Diaconu ?