Horia Sulea va castiga conducerea PNL Cluj

Horia Sulea. Un leader, un om de echipa loial.

Un simbol, dincolo de fapte sau doctrina. Un om aparent simplu, dintre noi. Il cunosc de peste 30 de ani, ce mai, o viata imediat. 

De ce un simbol ?

Deoarece nu a fost niciodata politician al timpurilor de acum. Nu a uzat de scaunul de primar, a ramas omul cu privire deschisa, prietenos, gata sa-ti ofere pe tava sufletul pentru un zambet. Genul de barbat de care nu trebuie sa te temi daca spui adevarul. Dar care nu uita minciuna si impostura niciodata, chiar daca nu are intotdeauna chef sa ti-o spuna in fata.

Un om – simbol care are extrem de multi prieteni. Unii, neconditionati. Pe cei mentionati mai devreme, nu poti sa ii ai prieteni strict pe criterii politice. Conteaza rezonanta ierarhiilor, construite pe valoare intrinseca.

Problema gunoaielor

Sincer, s-a intamplat sa nu inteleg uneori cum muta pe tabla de sah, deoarece are 4-5 miscari in avans. S-a incercat discreditarea lui, deoarece urmeaza alegeri in PNL. A fost blocat deoarece isi dorea sa nu depinda de nimeni. A jucat fair-play pana in ultimul minut, cu buna credinta, incercand sa redreseze Quatro Eco Salub. A aruncat in lupta pe unul dintre cei mai buni dintre noi. A rezolvat problema gunoaielor. Deoarece va conduce primul oras cu colectare selectiva a deseurilor din Romania.

Problema fermei de pui

Pai urmeaza alegeri, dragii mei, la PNL Cluj. Iar daca le castiga, PNL-ul chiar va redeveni ce a fost candva la Cluj. Deci, trebuia cumva sa fie oprit, Horia Sulea. Deoarece ferma este pe teritoriul localitatii Floresti. Deci, daca gunoaiele au fost rezolvate, trebuia, in mod obligatoriu, sa apara altceva. Va rezolva si problema fermei de pui, deoarece are comunitatea alaturi. Pe care o va reprezenta si conduce pe drumul drept al legii. Dincolo de „marsaviile” altora, facute la lasarea serii.

Tarat prin procese, dar castigator

Spre durerea celor care i-au prezis sfarsitul politic, Horia Sulea castiga procesul cu Agentia Nationala de Integritate, iar Horia Georgescu, presedintele ANI, se dovedeste a fi corupt si schimbat. 

Greu de  „ucis”

S-a dovedit ca nu poate fi dat  la o parte. Deoarece membrii  PNL inteleg mai mult decat o declara. Din aceste motive, dar nu numai, Horia Sulea va merge mai departe. Si va fi presedintele PNL Cluj.

In final, va intrebati scopul acestui articol, poate.

Imi pare rau sa va anunt, dar nu are nici un scop. Este o constatare lapidara, la rece. Am incercat si eu sa scriu un articol la rece, despre un prieten, fara sa ma implic emotional.