Horia Sulea poate castiga sefia PNL Cluj cu sau fara binecuvantari

Sincer, stiam ca in sfarsit va candida.  Eu speram sa o faca direct pe national, dar la nivel de Cluj, nu cred ca va intampina probleme cu sau fara binecuvantarea lui Marius Nicoara. 

Povesteam cu Adrian Munteanu la Janistock referitor la un leader al opozitiei de dreapta, in speta PNL. Adrian spunea de Emil Boc, eu de Traian Basescu. Desi gandul mi-a fugit la Horica. Ma gandeam sa nu-i fac rau, sa nu-i mai fabrice ANI alt dosar. L-a frecat suficient cu ala care a durat 2 ani, desi a pus-o Horia Georgescu pana la urma.

Evident, l-am sunat. Mi-a spus ca nu se joaca. E bine.

De ce ar reusi Horia Sulea ?

Are la ora asta cea mai (ne)buna echipa de prieteni consilieri, nu ma refer la consilierii locali, probabil ati intuit ! 

Cand am inceput sa fac presa l-am cunoscut pe Florin Otrocol si pe Mihai Petean. Florin, stralucitor, Mihai tipul de detectiv particular care daca il cauta pe Sebastian Ghita, sigur vine cu el in dinti. Am devenit prieteni, dincolo de certuri marunte. Au trecut 5 ani de atunci, iar atunci cand am avut nevoie de ajutor, am fost toti pentru unul, si unul pentru toti. Nici unul nu suntem interesati sa avem o functie, sau sa fim politicieni. 

In orice batalie a intrat Horia Sulea din 2012 a castigat-o. Primaria Floresti de 2 ori, cu Norica Nicolai scor incredibil, cu Klaus Iohannis parca numarul 1 in Romania. PSD-ul in Floresti abia se tine. ALDE, mai bine tac ca stau in Floresti, si o supar pe Florentina Vaida. De Mayer chiar nu imi pasa. Iar cu UDMR-ul, tot ca inainte, gandim in limbi diferite. La PMP, il stiu doar pe un consilier, cel care era inainte la PD, nu il recunosc daca il vad pe strada.

Horia Sulea a asfaltat Florestiul, stie strazile pe de rost de mi se face rau. O centura a facut-o, cu ferma e game over, au mai ramas gunoaiele. E treaba lui Florin Otrocol, sigur o va face.

“Pitonul” pare ca doarme , dar cand se trezeste, daca se infurie, muta aeroportul in Floresti. Si gaseste, pas cu pas, cand foloseste palaria-minune a lui Mihai Seplecan, tot tabloul evaziunii fiscale clujene. Acum, fiind iarna, Mihai Petean pare ca doarme si acumuleaza puteri.

Cei mai multi vor spune ca articolul l-a comandat Horia Sulea. Fals, m-am certat cu Horia Sulea cumplit in ultimile 6 luni. De la gunoaie, si am mai avut si alte contre. Anul trecut a fost greu cu ferma, sau fermele…

Veti spune ca articolul e unul subiectiv. In subiectivitatea mea, am fost extrem de obiectiv.

Related posts