Horia Sulea, devine din nou, primarul tuturor florestenilor

In general, ma exprim usor. De ieri ma chinui sa scriu acest articol, nu reusesc sa-l fac cum trebuie. Am vrut sa renunt dar nu pot. Ca om de presa, trebuie sa fii impartial, sa nu ai note personale, s.a.m.d.

Ce se intampla oare atunci cand prietenul tau ajunge primar, iar tu ii cunosti munca ? Te abtii ? De ce nu o fac ? 

Pentru ca am trait in Floresti, am avut sute de ore petrecute alaturi de Horia Sulea. Am urcat in locuri unde drumurile trebuiau reparate. Unde erau probleme de mediu. Unde se incercau diverse ilegalitati in constructii. Unde…nu am fost ? Se facea uneori ora 21, cand ne intorceam in Primarie.

Da, ieri m-am bucurat mult, deoarece vad cum, pas cu pas, cel mai bun invinge macar la Floresti.

semnatura

A dominat o sedinta si un Consiliu Local de la un cap la altul. S-a format un consiliu, in care pe langa PNL, avem un  PSD si ALDE matur, un PMP neasteptat de activ.

Am remarcat un consilier PNL, Nicu Olteanu, de o clasa deosebita. Am vazut nobletea caracterului d-nei consilier Luiza Oprea(PSD). Maier, alaturi de Florentina Vaida, va creste mult.

Surpriza a fost votul de constiinta, dincolo de apartenenta politica. Viceprimar va fi Bogdan Pivariu, un tanar frumos si inteligent, medic veterinar. Putin timid si cu mult bun simt.

Nu cred ca se mai poate pune presiune pe consilieri, indiferent de la ce partid sunt sau ce limba vorbesc. Mi-e putin greata sa vorbesc despre asta, a relatat episodul Codin Samoila, AICI.

La sedinta a participat chiar si prefectul Ioan Vuscan, care a dovedit o inalta competenta profesionala in abordarea problemelor cu care se confrunta comunitatea floresteana, implicat fiind activ in probleme semnalate.

DSC08517DSC08535DSC08558 DSC08557 DSC08553DSC08521

 

Related posts