Horia Sulea de semnalul catre floresteni si catre prefect

Intr-o discutie telefonica cu domnul Prefect, acesta sustinea ca asteapta un semnal din partea Primarului sa actioneze. Ca Primaria Floresti este responsbila. Primarul Horia Sulea a actionat legal. Asteptam sa-i urecheati pe cei de la Garda de Mediu, pentru ca sa nu fiti pus in ipostaza jenanta sa dati cu subsemnatul in fata premierului !

Iata ca semnalul pentru Vuscan este clar :

Ferma functioneaza ilegal ! Ia masurile legale, sau daca nu le va lua premierul sau Vasile Dancu in locul tau !

Bravinvest, firma familiei Coborzan riscă să fie închisă definitiv dacă nu obține autorizația, deoarece, au termen timp de 15 zile pentru a încerca să intre în legalitate.

„Poliția Locală Florești a efectuat în cursul acestei zile un control la Ferma de Pui din Florești, adică la agentul economic S.C.״ Brav Invest ״SRL. S-a constatat că societatea efectua activitate de producţie pentru creșterea intensivă a păsărilor fără îndeplinirea condițiilor stabilite de Lege, respectiv fără a deține autorizație integrată de mediu valabilă pentru desfășurarea activității. Autorizația de Mediu nr 15NV – 6 din data de 21.06.2006 revizuită la data de 30.05.2011 a fost valabilă până la data de 20.06.2016. Având în vedere această contravenție, în limita competențelor stabilite de Legea 12/1990, Poliția Locală Florești a aplicat o amendă de 20.000 lei, maximul prevăzut de Lege și a dispus intrarea în legalitate, adică obținerea Autorizației Integrate de Mediu în termen de 15 zile.
Poliția Locală Florești și-a făcut datoria. Din păcate, prerogativele legale nu oferă mai multe pârghii administrației locale în această problemă. De exemplu, deși s-a dat un termen de intrare în legalitate de 15 zile, după expirarea acestuia, singura instituție care poate suspenda activitatea fermei este Garda de Mediu. Poliția Locală va putea doar da o nouă amendă dacă se va constata neintrarea în legaliate
” relatează primarul Horia Șulea, conform Gazeta de Cluj.

N.r. Avand in vedere ca se pare ca nu se intelege mesajul transmis, vom proceda la dezvaluiri incendiare, incepand cu editia de maine. De data asta, Republica de la Cluj, va trebui sa ia act, de cele scrise.

SUNT LIBER SA DEZVALUI CEVA CE VA VA PUNE SERIOS PE GANDURI. VA VETI INTREBA, UNDE INCEPE CARACATITA DE CLUJ SI DE CE NU, CARE SUNT CAPETELE EI. VOR FI DEZVALUIRI CARE VOR DUCE EXACT ACOLO UNDE EXISTA VULNERABILITATI. VETI INTELEGE DE CE ORGANELE STATULUI NU ISI FAC TREABA. EXCLUSIV, PE VOCEA CLUJULUI !

Related posts