Horia Sulea a intervenit in cursul noptii in problema apei potabile

Asta noapte, la ora 23:30, Horia Sulea s-a deplasat personal la o statie de pompare a apei cu probleme. Mentionam ca in cursul noptii trecute, la statia de pompare, era un echipaj format din 2 persoane, o persoana de la AMC,(aparatura masura si control) si inca un angajat al Companiei de Apa. Primarul Florestiului l-a sunat pe directorul Companiei de Apa, care a revenit cu apel la ora 00:30, mentionand ca situatia pompelor  d.p.d.v. tehnic este buna. Horia Sulea a mentionat ca situatia de instabilitate a pompelor se datoreaza si celor 4 caderi de tensiune survenite in cursul zilei de ieri. 

Astazi, am luat legatura cu domnul Croitoru, sef Departament comunica al Companiei de Apa, care a raspuns extrem de prompt intrebarilor puse.

Acesta a aratat ca in urma unei avarii produse si remediate in cursul zilei de ieri pe strada Florilor, una din statiile de pompare a intrat in avarie. Echipa de automatizare lucreaza in momentul de fata la remedierea situatiei. regimul de avarie afecteaza atat satul Tauti, dar si un numar  extrem de mare  de apartamente.