Guvernul nu poate introduce o noua taxa de poluare pana nu restituie banii celor care au platit-o

Pe langa blocajul dur instituit prin zvonistica imperba,legata de reintroducerea unei noi taxe de poluare, care dureaza din octombrie, acest guvern de carpaci incearca sa dea un nou tun, pentru refacerea bugetului devalizat de hotia in forma continuata ce reprezinta unicul program de guvernare PSD-ALDE.

Cu juristi ca Tudorel, care are grave probleme cu partea de procedura, iata ca madam Gavrilescu se afla in chinurile facerii unei noi taxe, desi inca nu a dat banii inapoi pe cea veche.

In afara de hotia instituita prin posibilitatea cel putin teoretica, de a incasa de la una sau mai multe persoane, taxa, timbru, taxa de prima inmatriculare, sau cum mortii ei de taxa se va numi, ea se adreseaza intregului parc auto.

In mainile parlamentarilor atat de grijulii cu mediul in care traiesc romanii, exista posibilitatea sa scape urgent de toate masinile Euro 1, Euro 2, Euro 3, Euro 4.

Modalitatea practica

Toti posesorii de masini care strica aerul politicienilor, sa le predea la dealerii locali, urmand a primi in schimb o masina adaptata nivelului de poluare pe care il doresc guvernantii. Astfel, apare un fenomen nediscriminatoriu, fiecare isi alege o masina pana in 10.000 de euro noua. Sa castigam si noi, nu numai guvernantii, parlamentarii si sinecurile lor. Nu costa decat 50,000,000,000. Adica aer curat in urmatorii 50 ani. Ce nu a face PSD pentru romani ?

Nu poti fi taxat de 2 ori pentru acelasi lucru(dubla impunere in Romania pe aceeasi speta-poluarea).

Unde sunt banii celor care nu si-au incasat taxa, timbrul de poluare platit ilegal ? Cum poti sa aplici un nou impozit sau taxa unuia care a platit deja ? Adica imi bagi mana in buzunar in martie dupa ce m-ai furat pana acum inca o data ?

Cum dai un tun de 1, 100,000 euro/an ?

Pai dai o lege sau un OUG. Ca deh, e poluare. Cred ca ar face Trump pe el de ras cand aude de poluare si incalzirea globala. La un parc de 5, 47 milioane unitati, la care estimam un 200 euro anual, ia uite cum faci miliardul de euro pe an.

Acoperi si sechestrele de pe averile alesilor. Sau le trimitem in Madagascar sau in Brazilia, ca autostrazi sau catalizatoare nu pupam.

Cel mai tare o masina consuma cand sta pe loc, mergand in gol, in spatele alteia care sta, datorita lipsei de capacitate a drumurilor. Acolo sunt si banii nostrii ! Si poluarea la care va referiti, tovarisci !