Guvernul lui Trăsnea

Am vazut si auzit multe in viata mea, dar atata prostie nu, pe oriunde am umblat. Cum naiba sa o pui pe Olguta la Munca, sa-ti trasneasca o lege ca dupa ce lucrezi sa vii cu bani de acasa ?

Cand se uita Olguta la nea Livache, priveste ca Mutu la Piturca. Privire care spune, ba, tu nu vezi ca ti-am acoperit bugetul ? Vorba lui Iordache : Alta intrebare ?

O posibila intrebare, izvorata parca in Palatul Victoria, la Ministerul Muncii :

Ce este gramatica, măi Trăsne? Iar el, închizând ochii, răspundea iute, iute şi mornăit, cum cer calicii la pod:

        – Ce este gramatica română, este… ce este, este… şi celelalte, după obicei, schimonosind cuvintele şi îndrugându-le fără nici o noimă, de-ţi venea să-i plângi de milă!

        – Nu aşa, măi Trăsne! Dar cum?

        – Nu mai zice română, şi spune numai răspunsul; ce ai cu întrebarea? Şi se şi opintea el, într-o privire, să răspundă bine, dar degeaba; se încurca şi mai rău, începea a ofta şi-i venea să-şi spargă capul.

Se pare ca la originea PSD sta Trasnea, care s-a replicat in forma continuata, leit-motivul dosarelor dintr-o societate bolnava, din care scapa cine poate.

Nimeni nu va avea salariul scazut, spune Trasnea. Fa Trasneo, ia de aici ;

Contribuțiile sociale obligatorii minime = 665 lei (35% X 1900), de la 1 ianuarie 2018. Daca omul face plata cu ora si ajunge la un salariu brut de 400 de lei, va trebui sa duca 265 lei din imprumuturi, sau sa fure si sa nu-l prinda. Ba, Trasneo, ai comis-o.

Ce facusi, mai Trasneo ?

N.r. „Lasă, mai bine așa. La cât de proști sunt unii români, erau în stare să meargă în pelerinaj la Jilava în zilele de vizită doar ca să-l atingă pe Sfântul Livache – protectorul hoților.”

 Leave a Comment