Ganduri la sfarsit de drum

Asa cum v-am pregatit, dragii mei, un alt colectiv va deveni Vocea Clujului. Exista momente in viata cand esti obligat, de diverse imprejurari, sa spui STOP si de la capat !

Am avut 5 ani de o intensitate extraordinara, in care am sprijinit lupta antimafia. Intr-o echipa deosebita, din care au facut parte oameni deosebiti. Candva, ii veti cunoaste. 

Am trait uneori frica, alteori revansa, am jucat candva la ruleta ruseasca, cu moartea. S-au intamplat multe lucruri gratie echipei, masa critica a fost atinsa incepand cu protestele de la #Colectiv.

Nu o sa va spun de ce ma opresc aici, multi dintre voi stiti deja. E momentul in care, Vocea Clujului, trebuie sa se dezvolte. Chiar daca, va dura o perioada. 

Doresc sa dezvolt alte proiecte, legate de medicina alternativa si vindecare holistica. Nu voi mai avea portavocea in mana, iar tastatura mea, nu va mai fi un „tais de briciu” pentru clica mafiota care a umilit ani de-a randul, poporul roman.

Nu va ascund ca ma doare suferinta oamenilor. Motiv pentru care am fost deseori in strada, in mii de ore petrecute in fata dosarelor, a laptopului, alteori asteptand ore intregi in masina. 

Se pare ca nu lupta este cea care provoaca schimbarea, ma refer la cea din linia intai. Ci fiecare dintre noi reprezentam o scanteie a sa. 

Scanteia, lumina, nu va mai putea fi stinsa niciodata.

 

Ati vazut, in presa, ca deseori a trebuit sa dovedesc duritate. Acum, in proiectele urmatoare, voi incerca sa ofer compasiune. Sa accept, ca trebuie sa mi-o acord in primul rand mie. 

Ii rog pe florestenii mei dragi, atat de cuminti, sa priveasca in fata. Sa vada cerul si florile, sa fie mangaiati de razele soarelui. Sa lase trecutul, nu mai are nici un rost. Sa faca echipa doar cu oamenii faptelor. 

Candva, Cluj-Napoca va fi cea mai dezvoltata regiune a Romaniei. Iar voi, cei pana in 30-35 de ani, ati facut sa fie posibil. 

Vreau sa va multumesc tuturor celor care au venit in strada, de 7 ani incoace.  Am legat prietenii, dincolo de timp. 

Voi incheia, transmitandu-va, ca dupa ce am vazut ce inseamna lupta, va recomand iubirea. Este infinit mai puternica. Invatati sa va iubiti pe voi, ca sa puteti fi iubiti

Este si lectia pascala, a traditiei noastre, an de an. Cred si acum ca :

„O existență care nu ascunde o mare nebunie n-are nicio valoare” – Emil Cioran.”