Florestiul nu intelege comunistii

spionaj

Rezultatele efectiv compromitatoare ale PSD Floresti nu mai pot fi ascunse sub pres. Sunt de notorietate regionala. Sa vedem Cv-ul celor doi presedinti de organizatie, de la PSD si respectiv PNL.

SULEA – BUZAN  52-14

Florin Buzan,PSD, inginer IT, mare amator de jocuri online pe facebook, fara experienta de conducere, fara experienta in administratie, traind cu preponderenta in virtual.Sotia sa a lucrat ca angajata a lui SULEA, consilier. S-a remarcat in Floresti prin repararea gardului cimitirului, existand probabil suspiciunea ca locuitorii cimitirului ar putea trece fraudulos frontiera prin vama Petea. Candidatul perfect de batut intr-o competitie directa, lipsit de charisma, moale. Sotia sa, Oana, trecuta prin scoala SULEA, ar face fata mult mai bine unei competitii.

Horia Sulea, medic veterinar, 8 ani in administratie. Un om care a intrat bogat in politica, care a castigat toate competitiile in care a vrut sa intre. A schimbat complet fata Florestiului, un om cu strategie si viziune. Fost sportiv, nu a schimbat primaria pentru un post de ministru, in viitorul guvern Tariceanu. Deci un tip mult prea corect pentru un om politic. Locuitorii Florestiului stiu exact ce a facut Horia Sulea in 2 ani de mandat. Uraste comunismul si pe comunisti. Imposibil de invins prin mijloace corecte, dispune de o echipa de campanie mai buna decat a lui Iohannis.

Oricat de multa presa si bani ar baga psd-isti in campanie electorala, chiar daca vin cu scrisori de garantie pentru candidati marca Mercedes-Benz, rezultatul va fi un vot impotriva de proportii.

Oricat de mult ar scrie ziarele puterii, nu trebuie sa se uite, ca in Floresti predomina tineretul, care nu suporta comunismul. De aici rezonanta cu Horia Sulea si lipsa rezonantei cu Buzan Florin. Ceilalti de la PSD sunt si ei dupa chipul si asemanarea presedintelui, mandri ca sunt romani, dar mai ales, mandri de rezultatul rusinos de la prezidentiale.

Poza : Catavencu