Floresti : Jenucu Veres, aduce sub control problema deseurilor de joi !

La noi ca la nimeni. Trebuie sa fi orb sa nu vezi realitatea. Strict Prest si-a facut treaba, si a facut-o chiar foarte bine. 

Floresti, in era Quatro Eco Salub a gemut sub gunoaie. De cateva zile, birocratia romaneasca si-a spus cuvantul. E dificil ca dupa ce esti condus ani de zile prost, parcat cu oistea in gard, ma refer in speta la ADI Gelu Voivod, sa poti sa iesi de acolo nesifonat. 

Mostenirile FSN-iste in Floresti ar putea da de lucru parchetelor tot cincinalul 2015-2020.

Ceea ce este cu adevarat important, e ca vom avea prestatii top level, de la un meserias, care stie management mai mult in domeniul sau decat 10 masteranzi in business, mediu sau mai stie naiba ce.

Asta dintr-un singur motiv: deoarece acest om, Jenucu Veres, se putea spala de maini, datorita platilor restante ale Quatro Eco Salub, catre firmele lui (nu dau suma exacta, decat in momentul in care va fi strict necesar, dar e imensa), dar a preferat sa nu lase Florestiul balta. Asta datorita omeniei sale, dar si datorita faptului ca Florestiul are primar. Nu politruc.

Deci, relax, fratilor, Quatro Eco Salub e istorie. Iar daca tot mai matura prin Floresti, sau curata valea de langa strada Eroilor si tund iarba, sa foloseasca utilaje mecanizate, pentru ridicarea capitelor de iarba. Suntem in 2017. Omul  din poza,  face munca voluntara, dar mai scapa iarba pe unde ati maturat dimineata. Sau angajati-l, nu stiu, e de rasul curcilor faza.

Chestie de management. 

 

Ne bucuram sincer si transmitem organelor abilitate, ca ne bazam pe sprijinul lor, pe inalta tinuta profesionala de care au dat dovada, in abordarea si verificarea situatiei in teren din Floresti, Cluj.