Florestenii se bat in petitii, pro si impotriva primarului Horia Sulea

La Floresti, e distractie mare. Florestenii, renumiti pentru curajul lor de pe internet, dar invers proportional cu cel din viata reala, iata ca au inceput sa se bata in petitii. Nu mai stii cu ce sa semnezi, cu pix rosu, portocaliu sau galben. Iar de votat, cu cine sa votezi : cu Iorga, dupa o sticla de palinca stinsa cu bere la Zilele Florestiului. Unii ii cer demisia, altii nu.

Intr-un articol precedent, Liviu Alexa ii categorisea pe floresteni ca si fraieri si fatalai, vezi aici

El spunea urmatoarele :

“Florestenii sunt fraieri si fatalai pentru ca suporta chestiile de mai sus de ani de zile. Tuturor revoltatilor din Floresti ce-s curajosi doar pe Facebook, le urez un Craciun Fericit in miros de brad inmiresmat cu gainat de pui ars cu bricheta. Floresteni fraieri si fatalai, atata meritati. Ca si clujenii, care aleg de ani de zile, un primar populist si mincinos.”

Florestenii, o parte sunt nervosi din cauza primarului, altii, pentru ca presa din Floresti ii face igiena rectala primarului, Horia Sulea. Cred ca au dreptate, toti. Numa mai rau sa nu ne sie…

SnapCrab_NoName_2016-9-2_19-43-40_No-00

SnapCrab_NoName_2016-9-2_19-31-35_No-00

SnapCrab_NoName_2016-9-2_19-45-21_No-00

No, asta treaba. Eu nu semnez nici una. Nici demiterea lui Sulea, nici alaturi de el, si nici demiterea lui pentru ca vor sa aiba si ungurii viceprimar.

Ce spunea Liviu Alexa ? Eu sincer, in Floresti am intalnit numai oameni curajosi, care pe facebook vor mai face pana la iarna o petitie pentru introducerea de autobuze Mercedes in Floresti, la care prin contructie sa fie folosite suruburi fara filet.

No, hai la Zilele Florestiului, ca mie mi-e jena…

 

 

 

Related posts