Florestenii au facut instructie cu Maghear si „Mos Craciun” la dezbaterea publica de la Floresti

In cursul diminetii, DIICOT a aratat adevarata fata acelor care se credeau stapanii florestenilor, care sfidau prin nesimtire, miros si evaziune fiscala 40.000 de floresteni. Au primit exact ce au meritat. 60 de zile de control judiciar. Si urmeaza inca multe alte aspecte, nedemascate inca.

Ziua pe care si-o imaginau victorioasa Maghear de la firma care facea consultanta Bravinvest si Craciun de la APM s-a transformat intr-o umilire de proportii pentru cei care doreau sa prezinte florestenilor o cioara vopsita. Au venit cu atitudine de profesori si au plecat umili, cu coada intre picioare, dupa ce si-au luat lectia de democratie.

In afara total cu cunostiintele de drept civil, acestia s-au pus intr-o postura rusinoasa, in care s-au facut de ras in fata a aproximativ 400 de oameni. Instructorii au devenit recruti, iar lectiile de drept, istorie si democratie le-au fost administrate pe rand, inclusiv de primarul Florestiului.

De 12 ori, intr-o singura voce, florestenii si-au aratat forta in a spune un NU raspicat fermei de pui, Craciun fiind pus in fata unei situatii de fapt, pe care daca nu o ia in seama, va raspunde clar in fata legii.

„Vom veni 10.000 dacă trebuie și nu vă lăsăm să reautorizați ferma”, a avertizat un florestean.

Florestiul a facut instructie cu Agentia de Protectia Mediului, dovedind ca nu poate fi manipulat, dar si sa fereasca Dumnezeu ca legea sa nu fie respectata.

Dezbaterea putea genera oricand datorita atitudinii sfidatoare de foste cadre de partid cu raspundere, in speta Maghear, caruia i s-a spus clar de primar sa nu-i insulte inteligenta.

Adaug, avertizand in mod foarte serios, ca : „Peste Floresti si Lege nu se trece !”

Este timpul ca Craciun sa devina de urgenta „Mos Craciun” al florestenilor si sa spulbere orice vis de autorizare a fabricii de evaziune aviara de la Floresti.

Poza : cluj-am.ro