Floresteni, asa cum v-am spus, vi se pregateste dezbaterea publica pentru ferma de pui

Asa cum mi-am facut obiceiul, eu va informez. Agentia pentru Protectia Mediului, a elaborat de 3 saptamani impreuna cu Bravinvest indrumatorul pentru dezbaterea publica. Ati stiut ceva ? A scris un ziar romanesc ceva ?

O invitam oficial pe doamna ministru Palmer, pe domnul premier Ciolos la dezbaterea publica ?

Ca de obicei, comunitatea a dormit in picioare. Si a asteptat cuminte, postand pe facebook. Va pot spune cu certitudine ca nimeni nu va va rezolva vietile. Nici Primaria, Nici Prefectura, Nici Presa, Nici DNA-ul.

Veti aspira mirosul fermei in cateva luni de nu va vedeti.

 V-ati facut grupulete cu leaderi de opinie, interesati de criticarea proiectelor intocmite, nicidecum de coagularea voastra in jurul unor proiecte. Ati fost din nou mintiti si manipulati, in timp ce ferma isi vedea linistita de autorizare. Pe principiul divide et impera, ati fost fentati de borduri, de gunoaie, de actiunile pro sau impotriva gunoaielor, pro sau impotriva Quatro Eco Salub,  in timp ce de sanatatea voastra nu s-a ocupat nimeni.

Eu nu mai sper sa va trezesc, nu fac decat sa va informez. Interventia in kharma colectiva a unei comunitati are limite. Ca dovada ca nu bat campii, luati de aici :

snapcrab_noname_2016-10-3_18-40-35_no-00

snapcrab_noname_2016-10-3_18-40-43_no-00