Ferma de pui Bravinvest (Amareto) pute de 8 zile fara autorizatie de mediu !

La noi ca la nimeni. Cetatene, daca te prinde “garda”ca vinzi morcovi si telina in piata si nu ai autorizatie, ce patesti ?

Daca o femeie este prinsa pe centura facand sex pe bani, ca autorizare nu-i da nimeni, ce se intampla ? Vine organul Statului si pac !, o amendeaza. Daca o mai prinde a doua zi, la fel.

De 8 zile nu fac altceva sa sesizez APM, Garda de Mediu, Sectia 6 Politie, Politia Comunitara, Institutia Prefectului, si multe alte institutii ale Statului. Nimeni nu are curajul sa ia vreo masura impotriva functionarii fara autorizatie a fermei de pui. Aici probabil sunt interese de Stat ? Sau ce sa inteleg ?

Si protestez pasnic in fata fermei de pui. In plus, scriu. Asta stiu sa fac.

Singura Institutie care raspunde la obiect, este cea a primului ministru, Dacian Ciolos. Care nu raspunde in 30 de zile, ci in 24 de ore !

SnapCrab_NoName_2016-6-28_16-0-36_No-00

Care dispune Ministerului Mediului luarea masurilor legale ce se impun. Cu informarea  primului ministru asupra masurilor luate.

Ieri am aflat si despre implicarea dura a Institutiei Prefectului in problema florestenilor.

Astazi, purtatoarea de cuvant a APM, spune clar : Ferma are autorizatia expirata !

Vezi proba materiala :

 

Deci, sa inteleg ca pot sa-mi cumpar o rulota si sa vand gogosi florestenilor fara autorizatie ?

Sau trebuie sa-mi caut asociat pe cineva din politie sa ma protejeze ? E de ajuns oare ? Sau e nevoie sa cunosc un judecator, un procuror sau chiar sa am o ruda la nivel inalt ? 

Related posts