Felicitari echipei de la Serviciul de Inmatriculari Cluj !

De aproximativ o saptamana, se incearca organizarea activitatii serviciului de inmatriculari Cluj. Prefectul Vuscan Gheorghe a fost supus unei presiuni considerabile, datorita scandalului din ultimile 2-3 zile.

Astazi, in premiera, echipa IT a implementat programarea exclusiva online, pe toate ghiseele. Ceea ce reprezinta un mare pas inainte, spunem noi, readucand Clujul la locul sau, ca si pol de importanta strategica in IT, dar si instituind civilizatia in procesul de inmatriculare.

Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze pagina web http://www.spcrpcivcluj.ro, fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor, cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care fost planificat. 

Sistemul este operational din data de 4 martie 2017, si ne bucuram si salutam reusita echipei de la inmatriculari !

La data programării cetăţenii trebuie să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se.

Poza : monitorulcj.ro