Fara mama si fara tata, organizatia PSD Floresti a votat totusi

dragobete

Ieri am avut parte, de o adevarata spovedanie a unui membru psd cu state vechi in Floresti. Desi, numai popa nu sunt.  Sa fie adevarat oare ? Luati si voi articolul cu titlu de inventar.

La noi, ca la nimeni. Obisnuiti cu derogarile si cu ordinele date de „sus”, iata ca organizatia PSD Floresti nu mai are sef. Parasutat sef in organizatia Floresti, netinand cont de munca membrilor vechi ai organizatiei, Florin Buzan are macar binecuvantarea bisericii locale ortodoxe. Dupa ce si-a dat demisia, si adoptand modelul razgandelii, in zilele calde de vara, Buzan a organizat o intalnire prin care sa revina asupra deciziei initiale. Manat, dupa anumite surse, de cabinetul doi.

Oleleu nu a validat intalnirea tovaraseasca din vara si iata ca demisia ramane demisie.

Manat puternic din spate, Florin Buzan vrea la Conferinta Judeteana sa castige locul adjudecat de Remus Lapusan. Daca as fi fost psd-ist, as fi ales raul ce mai mic, si l-as fi votat pe Buzan, dar nu e cazul. I-au lipsit 16 zile din cv-ul de psd-ist domnului Florin Buzan, asa ca, a fost anuntat in timpul conferintei ca…pas. Ca poate data viitoare, sa mai capete vechime.

PSD-isti din Floresti, mai ales cei vechi, se distreaza. Ca Dumnezeu nu bate cu batul. Ca parasutarea in organizatia de baza, dupa ce ei fac munca, prin ordine de la centru, nu a tinut mult. Ca modelul traseismului si al orgoliilor e desuet.

Oleleu a avut fermitatea sa aplice statutul, fara derogari.

Organizatia PSD Floresti nu are sef. Ce sa mai vorbim de candidat pentru Primarie. Viceprimarul Ticu vrea sa intre linistit la pensie. Iar cel mai vocal consilier, Maja Ioan, nu are sanse nici macar teoretice.

Nu de alta, dar U Cluj e iubita si la Floresti.

Cu toate acestea, cu vremea urata de afara, membrii au venit si au votat. Ceea ce denota un bun simt si o disciplina de partid care ma face sa ma gandesc ca Julien Munteanu, un „candidat secret”, ar fi poate un candidat la primaria Floresti infinit mai bun ca Buzan Florin sau Maja Ioan.