Exploziv : Octombrie, cod rosu !

Stiu ca v-ati pierdut increderea. Dar suntem si noi oameni. Poate 80 – 100 de miscari in strada pentru Dacia noastra. Octombrie se anunta pentru rosii sfarsitul. Va fi o prima confruntare in Parlament, imunitatea hotilor nu va fi ridicata.

Apoi, vom face noi treaba. Pana cand Parlamentul va servi natiunea. Altfel, va fi rau. V-o spun frumos, jos labele de pe Klaus Iohannis. Deoarece daca va atingeti de el, nu vom avea limite.

Nu vor fi mitingurile de la Ordonanta 13. Va fi ceea ce nu ati vazut vreodata in Romania. Nu va exista partid din care coruptii sa scape.

Se rupe filiera evreiasca

Ofiţerul care conduce ancheta, Avshalom Ahrak, a declarat în instanţă că acuzaţiile împotriva miliardarului israelian se referă la presupusele infracţiuni comise de  Steinmetz în România.

Miliardarul israelian Beny Steinmetz, consultantul politic Tal Siberstein şi alţi cinci oameni de afaceri au fost reţinuţi luni dimineaţă în Israel.

Mandatele pentru retinerea celor doi expira vineri, dar procurorii vor sa-i tina in continuare dupa gratii, pentru ca se tem ca vor influenta ancheta, daca sunt pusi in libertate, profitand de puterea financiara si influenta de care se bucura la cel mai inalt nivel.

Controversatul miliardar Silberstein a fost consilierul fostului premier israelian Ehud Barak, dar si al cancelarului Austriei, Christian Kern, iar unul dintre colaboratorii sai apropiati este consultantul Moshe Klughaft, care a lucrat la campania electorala a PSD in 2016.

Octombrie rosu

Romania va redeveni libera de comunism. Sfatuim organele Statului sa dea dovada de patriotism si inalta tinuta profesionala, sa nu cedeze nici un milimetru din valorile pentru care au jurat credinta.