Exclusiv : Horia Sulea gaseste „filetul” pierdut de Vuscan in problema gunoaielor in Floresti

37 de minute a durat ridicarea gunoaielor de pe Cetatii, intersectie cu Avram Iancu. Fara ajutorul prefecturii, care zice ca…este. Pentru unii muma, pentru altii…politica, sa nu fim rai. In 2 zile Florestiul nu va mai avea gunoaie menajere. Cu sau fara prefect, doar cu un primar care poate.

O tehnologie simpla, care arata ca politicul, laolalta cu toata mafia gunoaielor,care a incercat sa imbolnaveasca florestenii, a suferit un bodycheck, care va ramane mult timp in mintiile florestenilor.

Se intra cu buldo la tomberoane care apoi varsa deseurile in masina mare cu care se pleaca direct la Oradea!

Fara rampa temporara, fara mizerie, fara alte povesti Dar sa lasam ca, filmul, muzica si  interviul de la Radio Somes, sa spuna totul :

 

Aici, puteti asculta revolta unui om ca si noi, primarul comunei Floresti, oprit in a rezolva problema gunoaielor si a fermei de pui. Lucruri vitale pentru noi, cei care traim aici. Daca si de data asta, nu facem nimic, ne meritam soarta de sclavi, loviti de jocurile de putere ale urmasilor PCR. Acest om, este vocea ta, omule, care iti explica ce drepturi ai. Este primar, leader si formator de opinie, nu politician.  Ascultati integral de pe Radio Somes, si sa nu uitati cat traiti, ca este dintre putini care au riscat enorm pentru tine, cetatene, spunand Adevarul :