Eu ma fac ca nu stiu, tu te faci ca nu stii, ca altfel…

Cam asa functioneaza astazi Romania. APM si-a facut treaba si a m-a notificat, eu n-am bani sa cumpar macar 1000 de autocolante sa le lipesc pe usile blocurilor din Multiserv, si prin Floresti, sa anunt ca dezbaterea publica va avea loc miercuri, 19 octombrie ora 18, la Sala de Sport din Cetatea Fetei. Pentru ca nu iau publicitate ca sa imi tin gura.

APM a notificat si Primaria Floresti, dar Horia Sulea are pneumonie, asa ca Primaria Floresti nu functioneaza deloc. Sau trimit documentatii la Mediu pentru gunoaie de rad si puii lui Cobarzan. Primaria Floresti, nici nu are obligatia legala sa anunte dezbaterea, decat sa afiseze locul dezbaterii si ora.

TVR, Realitatea, Digi 24, Antena 3, Napoca FM, Realitatea FM, Radio ZU, Radio Cluj, celelalte agentii de presa, nu transmit anuntul de interes public pentru ca nimeni nu le-a spus sa o faca. 

Bravinvest a dat un anunt minuscul in monitorul de cluj, editia tiparita si gata, s-a spalat pe maini. A respectat legea, nu ? Desi nu stiu, Bravinvest sau administratorul judiciar trebuia sa o faca. Oricum, mai are un termen in 24.10.2016, asa ca desi toata lumea ” buna” stie, nu ia nici o masura. Cine cumpara monitorul de Cluj cand exista monitorul de floresti ? Iar ala apare lunar, iar legea spune cotidian local. Deci stirea cu dezbaterea nu va fi intr-un cotidian local, ci intr-unul de Cluj, Cu toate ca azi presa tiparita nu se cumpara, dar lejea-i-leje, ca sa vorbesc ca sa vorbesc in nota majoritara.

Oricum, urmeaza campanie electorala si, vom conjuga verbul ” a fi” fiecare pana o vom lua razna.

Ideea e simpla : cu cat afla mai putin floresteni de dezbatere, vor fi mai putini la dezbatere, iar punctul de vedere al celor  prezenti va fi egal cu zero.

Da, am picat, dupa ce am incercat sa transform ziarul asta intr-o afacere, din care sa fie win-to-win cu cetateanul. Am gresit, intotdeauna am fost un visator. Am crezut in dreptate si in drepturile omului.

Numele meu nu este Maica Tereza sau Iisus Christos, asa ca florestenii nu au decat sa nu mearga la dezbatere. Sau sa mearga. Am constatat ca multi oameni din categoria „prietenilor” s-au speriat de Sistem si au dat-o cotita, lasindu-ma singur pe frontul de est.

Asa ca, nu aveti decat sa va justificati toti dupa dezbatere, cand vor veni poate vizitatori din Bucuresti.

Eu nu stiu, tu nu stii, voi nu stiti, si asa, se va autoriza ferma !