EON distruge drumurile din Floresti si le lasa asa, ca dupa bombardament

Politica de “stat in stat” a EON Gaz este binecunoscuta florestenilor, dupa episodul cu aerul de pe conductele de gaz. Pe langa nesimtirea tipica ce ii caracterizeaza in mod obisnuit, firma germana care “a pus mana pe gazele romanesti”, cum spune un florestean care e cu masina la spalat, o comite din nou. 

Avand probabil avarii, sau modificari, acestia au spart in diverse locuri strazile din Floresti. Au pus ceva pamant deasupra, si au plecat. Nu stiu cat ar fi platit amenzi in Germania, dar speram ca in Romania fapta sa nu treaca neobservata.

Totodata, politica de “Je m’en fiche”, aroganta cu care trateaza florestenii, aminteste de un trecut negru al Romaniei si Europei. Este cazul sa le reamintim, ca opereaza intr-un Stat independent, nesubordonat multinationalelor sau Germaniei. Si sa le cerem sa-si angajeze o firma care sa curete dupa ei, nu suntem slugile nimanui sa curatam masinile pline de noroi dupa interventiile lor. 

 

Desi Primaria Floresti a curatat strada Abatorului, in cursul zilei de 8 martie, iata cum arata strada Abatorului in 9 martie :

Related posts