Duminica ne vedem in strada, fara daca si fara parca !

Pana acum am asteptat sa vad ce faceti, stimati guvernanti. Va anunt ca am intrat in joc. Ca atacurile la Klaus Iohannis, Lazar Augustin si Laura Codruta Kovesi, manarelile voastre ordinare cu gratierea si cu Ghita m-au enervat.

Nu cred ca ma puteti opri, va chem duminica  pe cei care care doriti sa ma legitimati. Sunt Horia-Eugen Cristea, pentru cei care nu ma cunosc.  Pentru ca voi fi acolo, sa demasc impostura si tot ceea ce faceti, voi, guvernantii, cu Justitia astazi. Avertizez si cer ferm Institutiilor Statului, Jandarmeriei. Politiei Locale, echipelor speciale sprijin, pentru ca nici un element de diversiune sa nu afecteze bunul mers al protestului meu.

Este un protest simplu, in care voi cere guvernului sa plece, deoarece Romania nu mai este in acest moment un  Stat de drept. Separatia puterilor in Stat, securitatea raporturilor civile este incalcata, deci voi protesta.

Nu ma intrebati daca am sau n-am „autorizatie”, deoarece nu am nevoie, iar drepturile mi le cer in mod spontan duminica, dupa ce vin de la Biserica.

Sunt jurnalist, cunosc legea bine de tot, iar fiecare miscare a mea va fi filmata. Deci, eu sper sa comunicam ca de obicei. Cine doreste sa vina, nu poate fi oprit. Iar daca va fi oprit, vom avea toti o problema.

Atentie, se judeca mineriada. Eu as fi extrem de atent, chiar daca au trecut 2 decenii.