Drept la replica adresat de Sorin Jeflea, fost director Omniasig

Buna ziua,

As vrea ca drept la replica cu referire la articolul din Vocea Clujului – Perchezitii la Omniasg, din 18.05.2014, vezi aici sa aduceti corecturile necesare cu privire la persoanele implicate. Nu pot sa comentez prea mult faptele deoarece nu le cunosc, dar va informez ca echipa care apare in poza din articol este echipa Omniasig inainte de fuziunea cu BCR Asigurari, poza fiind cu aproximatie facuta in anul 2007, fara legatura cu faptele si echipa din 2014.

Deasemenea va rog sa indreptati eroarea de nume in privinta “directorului zonal” care nu este subsemnatul asa cum se arata in articol. La data faptelor relatate in ziar, exista dubla conducere la Cluj, directorul sucursalei  era domnul Remus Urcan si director regional doamna Adriana Ghemes. Subsemnatul am ocupat intr-adevar aceasta functie in trecut dar din februarie 2013 mi-am desfasurat activitatea la o alta companie de asigurari.

Nu m-am adresat redactiei mai repede deoarece am presupus ca este doar o eroare care se va corecta in scurt timp, dar neintamplandu-se asta, articolul in varianta electronica este in continuare accesat si aduce prejudicii de imagine tuturor persoanelor din poza si mie in mod special.

 

Sorin Jeflea

 

03.11.2016

N.R.  In baza deontologiei profesionale, am considerat publicarea dreptului la replica exact asa cum a fost formulat. Orice posibile nelamuriri sau inadvertente sunt in responsabilitatea domnului Sorin Jeflea