Dragnea, fa, ba, te-au turnat ashtia !

Lăcomia lui DRAGNEA, care voia multe contracte de la CNADR pt Teldrum, a generat conflictul cu ȘOVA, care era ministrul Transporturilor în Guvernul PONTA. Ce a declarat ȘOVA la DNA?”, scrie Ondine Gherguț.

Textul scris de Ondine Gherguț:

 

„Cum e ÎNFUNDAT Dragnea la DNA în dosarul TelDrum-Belina/ Denunțul lui PONTA/ Declarația lui ȘOVA/ De ce Dragnea va sta ani buni la pușcărie

De ce nu s-a făcut nimic până acum în dosarul BELINA – TelDrum -DRAGNEA deși a fost deschis în 2014? Pentru că NU au fost probe materiale. Vă mai aduceți aminte? Oportunitatea unei hotărâri de Guvern NU poate fi cenzurată de procurori. Abia acum, după ce PONTA a dezvăluit că DRAGNEA l-a rugat să transfere Insula Belina la CJ Teleorman (prin Ministerul Dezvoltării, unde ministru era DRAGNEA), de unde a ajuns la TelDrum, și a mai și declarat asta la DNA, există aceste probe materiale. De asta, astăzi, procurorii au început urmărirea penală a Sevilei Shhaideh, care era secretar de stat la ministerul lui DRAGNEA (ea a întocmit documentația). Și mai sunt și alte dosare TELDRUM, inclusiv cu contracte de la CNADR sau subsidiarele sale. Vom vedea dacă vor fi conexate sau vor fi dosare separate😁#DNAnuDoarme

PONTA, care a susținut că boschetăriile lui Dragnea au fost protejate de instituții precum serviciile secrete și DNA, a cerut să fie audiat de DNA și a și fost audiat. Ce a declarat? Dacă pentru presă a făcut declarații incendiare, ca fost procuror cu certitudine a dat suficiente informații și a INDICAT probe pentru inculpări de demnitari, oamenii lui DRAGNEA. Primul demnitar urmărit penal e Sevil Shhaideh. Dar nu va fi singurul.
Care sunt declarațiile importante făcute de PONTA pt Hotnews:
>Domnul Dragnea mi-a cerut, a facut de altfel hartia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judetean Teleorman.(…) M-am si enervat dupa aceea, si am vorbit si cu Sorin Grindeanu, si i-am zis, Sorin, tu stii unde te duci? (Grindeanu a fost la pescuit la Belina, invitat de Dragnea- nota mea) Nici eu nu am stiut unde ma duc. Cum poate sa ne puna in situatia asta, sa mergem in locuri ale lui Tel Drum? 
>Dan Tăpălagă: Adica ati fost si dvs pe lacul Belina?
> Victor Ponta: Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presa acest lucru. (…) Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus.
>DT: Alt tip de interventii pentru Tel Drum in afara de acest episod?
>VP: Am avut destule discutii pe tema CNADNR-ului (n.r. Compania Nationala de Drumuri), pe tema…daca nu ma insel, conflictul intre domnul Dragnea si domnul Sova a pornit de la CNADNR, dupa aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (…) faptul ca este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta”.
Lăcomia lui DRAGNEA, care voia multe contracte de la CNADR pt Teldrum, a generat conflictul cu ȘOVA, care era ministrul Transporturilor în Guvernul PONTA. Ce a declarat ȘOVA la DNA?”Leave a Comment