Dragnea arată plouat rău, parcă necesită dezlegări. Care popă se bagă ?

Dragnea e căcat pe el. Scoate pe gură cuvinte pe care creierul refuză să le proceseze… Zici că e C.Ștefănescu cu păr și mustață, arată comisarul.ro

Omul e clar speriat si inca rau de tot. Ma gandeam sa-l treaca cineva pe vitamine sau nu stiu. Ar fi pacat sa pateasca ceva inainte de a da banii inapoi…

„Este o plângere penală a lui Klaus Werner Iohannis. Orban este o unealtă jalnică. Nu mintea lui a hotărât asta, ci este operaţionalizarea ameninţării domnului Iohannis la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă. Când eu am spus luni că este o ameninţare de tip mafiot, m-a contrazis. Realitatea dovedeşte că am avut dreptate. Nu faci ce ţi se spune, îţi facem plângere penală şi te trimitem la poliţia politică”

„Nu vom ceda pentru că este de fapt o acţiune violentă, nedemocratică, neconstituţională a lui Iohannis şi a celor din Parlament care îl susţin de a bloca un guvern care a adus bunăstare, de a instala probabil un guvern care să taie salariile românilor, cum a tăiat şi predecesorul său în 2010.
Prim-ministrul are susţinere totală din partea noastră, nu a făcut absolut nimic din ceea ce în această plângere este scris. Toată lumea de bună credinţă înţelege exact ce este în spatele acestui demers şi vom merge în continuare şi nu o să tăcem şi o să acţionăm”

 Leave a Comment