Dragilor, discutam dupa 7 noiembrie, pana atunci e joc de glezne a marionetelor

In 7 noiembrie se decide presedentia USA. Marja de eroare e de 4 %, jocurile politice adevarate tot mai tari.

Romania il are pe vocalul Basescu, aflat in propria zodie, si e ca scorpionul in apa. Simte ca e iar presedinte, aratand ca e cel mai tare de gura. Ca-l are pe Joe Biden de partea sa, ca toti suntem niste idioti ca nu-l mai servim pe el sau pe marele primar al Clujului, Emil Boc.

Deci, nu are sens, sa mai scriu un rand pana dupa 7 noiembrie, deoarece mi se pare indecent sa mananc borsul romanesc reincalzit de niste actori politici, unii sponsori de presa,  in marea lor majoritate, niste scarbe penale imputite, indiferent ca-s din PSD, PNL, USR, UDMR, sau ce alte partide mai exista de care nu stiu. Ah, si partidul ALDE, a 6-a nevasta si speram ultima, a lui CP Tariceanu, un reprezentant legitim al hotilor comunisti care ne-au siluit clipele vietii. Sau PMP, cu marul pervers daruit in mod penal Romanilor, de dama de cupa din Plescoi, mutata la Cluj-Napoca aproape de Boc dar mai departe de DNA Bucuresti.

Daca facem o analiza astrologica, rapida, vedem o lupta in USA intre un geaman si un scorpion. Chiar daca vorbim de o zodie de apa, scorpionul,Hillary , care nu lupta deschis, ci in tenebre, versus geamanul Trump care iese si se bate la drumul mare, luand in basca presa americana si devenind un preferat al capitalismului mondial autentic, si al meu personal, observam o problema cu Lilith, care a intrat recent in zodia scorpionului.

„O sa pierdeti doar o batalie si nu intreg razboiul!” – cam asta se va intampla in 7 noiembrie pentru Hillary.

Deci, dragii mei, eu plec sa ma recuperez dupa putoarea evaziunii fiscale din Floresti, dublata de profilul toamnei bacoviene, lasandu-va sa sarbatoriti in pace ziua mortilor in Ardeal.

Stiu ca lectile care v-au fost administrate si prin folosirea mea ca element catalizator, au dus la 2 guverne cazute,( Boc si Ponta), lectia AREL, Fany, Amareto- Bravinvest pe plan local, iar in plan national, #Rosia Montana, #Klaus Iohannis, #Colectiv.

Vocea Clujului va intra in silentio stampa, lasand deoparte totul pentru o perioada sabatica, dupa care voi hotari daca si in ce conditii voi reveni in media.

Succes concurentei din presa, si un sfat : luati-le banii, indiferent de partid. Si-o merita, acum si pana pe 11 decembrie vor cauta sprijinul vostru.