Domnule Tudose, Romania nu e mosia lui Dragnea

„Domnul Dragnea este președintele partidului. Evident că, destabilizând președintele partidului, destabilizezi și partid, și coaliție de guvernare, și Guvern și evident țara” spune Mihai Tudose, acest Dinu Paturica de secol 21, care se considera mai degraba vechil pe mosia lui Dragnea decat premier. 

Va informam, stimata sluga, ca, indiferent cat de mult si-ar dori alianta penalilor, Romania NU este mosia lui Dragnea si ca romanii nu sunt sclavii PSD-ului!

Cu aceeasi ocazie, „premierul” (ghilimelele sunt intentionate), a confirmat ca PSD e disperat sa-si infiga ghearele in banii din Pilonul 2 de pensii. Fiindca nu au putut sa desfiinteze Pilonul 2, din cauza reactiei ultra-rapide a opiniei publice si a mediului de afaceri, acum, PSD si-a asmutit trompeta (a se citi – Lia Olguta Vasilescu) asupra firmelor care administreaza fondurile de pensii. Cica vor sa vada exact cum sunt administrate fondurile. De fapt vor sa gaseasca motive sa desfiinteze pilonul 2 sau sa preia controlul schimband actualele firme de management cu unele din portofoliul PSD. Sa nu va mire daca TelDrum sau altele asemenea se vor transforma curand in „manageri de renume international” pentru banii de pensii ai romanilor.

„Premierul” Tudose a mai confirmat ca seful ANAF, Bogdan Stan, nu e in pericol de a-si pierde functia. Cum ar putea fi vreun pericol dupa descinderile in forta de la Rise Project si HotNews? Afirmand că nu este treaba politicului și a Guvernului să intervină în activitatea unui „organism independent”, „premierul” ne-a dat de inteles ca Dragnea i-a interzis sa-si bage nasul in ANAF. 

Intrebat daca posturile publice sunt inghetate, „premierul” raspunde ca: „Vor fi inghetate, numarate, dar acolo unde ministrul de profil vine cu memorandum justificat sa se angajeze cineva, vom face acele angajari”, adica, pe scurt, angajarile la stat sunt inghetate, mai putin pentru pile, cunostinte, obligatii si alti PSD-isti. 

Cam atat despre „prestatia” de astazi a „premierului” care e in drum spre Buxelles unde se duce, zice el, ca sa-i certe pe aia ca nu ii lasa pe PSD-isti sa fure in voie.