Doi informatori din presa dati in gat pe facebook, eu mai astept putin

A început marea și anunțata dare în gât a informatorilor din presă? Jurnalistul Ronald Cătălin Pena de la Evenimentul Zilei îl acuză într-o postare pe Facebook pe Ovidiu Marincea, consilierul directorului SRI și purtător de cuvânt al contraspionajului românesc, că ar fi fost informator al Poliției Capitalei, afirma comisarul.ro.

Pena nu dă însă alte detalii.

Ovidiu Marincea a fost numit consilier al Directorului SRI incepand din august anul trecut si coordonează comunicarea publica a Serviciului, informa în 17 august 2015 un comunicat al SRI.

Anterior acesta a fost jurnalist la Realitatea TV.

“Este necesar ca SRI sa se consolideze si in ceea ce priveste procesul de comunicare, de aceea ma bucur ca ni s-a alaturat si sunt convins ca impreuna vom face pasi importanti in directia profesionalizarii comunicarii publice a Serviciului”, declara la aceea vreme directorul SRI, Eduard Hellvig. “Consider ca prezenta lui in cadrul Serviciului Roman de Informatii va constitui un avantaj in procesul de transparentizare si de deschidere a intitutiei catre cetateni”, spunea Hellvig.

P.S.  Cunosc la randul meu probabil doi acoperiti din presa clujeana care se ocupa cu turnatoriile, folosind tehnici de manipulare media la nivel de plutonier. Toate la timpul lor, insa !

Related posts