Discreditarea primarului Horia Sulea de catre Daniel Meze continua – sub microfon Realitatea TV !

Am fost sa caut un apartament de inchiriat pentru un prieten. Cand sa cobor din masina, vad un om de presa cu un microfon Realitatea TV, care a venit imbracat de santier si care ii lua un interviu PMP-istului Daniel Meze. Sincer, imi cunosc colegii de la Realitatea TV de la Cluj, dar poate, cine stie, am avut un black out. La intreaga scena a asistat „paza mea de corp”, un prieten bun, pentru care cautam locuinta pe Florilor.

Am inceput sa filmez si eu, salutat fiind de „colegul din presa”,  spunandu-i acestuia ca intr-adevar, exista probleme in Floresti, dar si realizari. Colegul din presa a spus ca va lua legatura cu primarul Horia Sulea in cursul zilei de joi.

Daniel Meze a ramas mirat la auzul faptului ca pretul apartamentului sau s-a dublat, dupa ce primarul Horia Sulea a castigat procesul privind suspendarea Autorizatiei Integrate de Mediu, pentru ferma de pui. A tinut sa arate ca mai sunt doua ferme.

La sugestia catre colegul din presa, in a realiza un reportaj echilibrat, prin implicarea mea directa in realizarea reportajului, alaturi de ei, aratand si lucruri pozitive cat si negative, raspunsul a fost unul negativ, emisiunea parand a fi dedicata lui Daniel Meze si noroiului de pe camp, deoarece in general nu se asfalteaza campul, deci e firesc sa fie noroi. Terenul in cauza este un teren privat, ca atare a avut loc o incalcare de proprietate. Am afirmat ca sunt impotriva linsajului mediatic, din orice parte ar veni el. Deasemenea, l-am intrebat ce fapta buna a facut pentru Floresti.

Daniel Meze s-a enervat, m-a intrebat daca imi place noroiul, iar eu i-am raspuns sincer ca nu, cum in egala masura imi displace mizeria morala. Acesta s-a urcat in opelul fara insemnele Realitatii TV si a trantit cu ura usa. Colegul de presa s-a enervat si el, demarand in tromba.

Nici Carol Vlad si nici Florin Otrocol, de la Realitatea, au declarat ca nu il cunosc pe „colegul de presa”.

Asteptam cu rabdare sa vedem pe cine a trimis Rares Bogdan de la Bucuresti, sa filmeze noroiul de pe un camp din Floresti.

 

Update : Radu Costin este cameraman si lucreaza la Realitatea. Am fost indus in eroare, imi cer scuze.