Der Panzer Praesident Klaus Iohannis este interesat de problema fermei de la Floresti, Cluj

Petitia nr.9092 Data: 03-05 Domnule Horia-Eugen Cristea, Am luat cunoştinţă din petiţia adresată Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, despre solicitarea dumneavoastră. În vederea analizării problemelor semnalate, petiţia dumneavoastră a fost trimisă la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului. Urmează ca, în termenul legal, instituţia sesizată să comunice, Administraţiei Prezidenţiale şi dumneavoastră, soluţia adoptată. Cu stimă, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu

Daca tovarasii comunisti din APM Cluj cred ca se joaca cu noi, se inseala amarnic. Avem un presedinte puternic, iar eu voi face scut, in jurul sau, deoarece este singurul interesat de problemele florestenilor.

Vin zile grele, pentru cei care nu au respectat legea. Deoarece ca sa opresti un Panzer blindat, trebuie sa poti face altceva decat sa rostesti cuvinte goale. 

Astept o rezolutie, din partea APM Cluj, dar si raspunsurile la cele 51 de sesizari adresate. Potoliti-va, ca iese rau de tot. Nu ma intimideaza nici un comunist care trebuia de mult scos la reforma.

Oameni ca si Craciun sau Moisescu, ar trebui cercetati disciplinar, pentru avizul din CAT, pentru deciziile luate, de corpul de control al MS si al Ministerului Mediu. 

Un audit extern, realizat de in organsm international, ar arata negru pe alb evidenta. Sau plecam noi, sau plecati voi !