Demisia, Livia Baica !

Ceea ce se intampla la Quatro Eco Salub frizeaza lipsa competentei manageriale in forma continuata. Pe cine te bazezi, stimata doamna Baica Livia, de ramai pe functie ?

Datorii la Alesd, la Salprest, iar de vina sunt florestenii. Haide sa-ti spun eu ceva, stimata doamna. In conditii de neplata, de nume de societate tepara, nimeni nu mai vrea sa lucreze cu dumneata.

Cumpararea unei solutii minimale de gestiune economico-financiara, a unui ERP de macar 2000 de euro, controlul costurilor, analiza pietei si un business plan sunt elementele de redresare. Dar pentru asta trebuie mentalitate formata deja, notiuni de MS Projekt, planificare, executie, urmarire, feedback. Procedurile din ISO 9001, puse efectiv in practica. Iar oamenii motivati financiar, sa puna mana pe gunoaiele noastre !

Managementul nu este pe hartie, este munca, delegare si feedback. Nu e necesar sa alerge picioarele, e deajuns ca informatia sa circule eficient, iar transparenta un deziderat pentru care multi si-au pierdut functiile. Nu poti, nu stii, cere ajutor !

Nu rezolvi nimic daca iti inchizi telefonul. Problemele nerezolvate te urmaresc. Onoarea firmei Quatro Eco Salub este patata.

Nu poti da o teapa aici, maine la Alesd. Fa bine si da-ti demisia. Asta ar demonstra ca da, intelegi exact cat e ceasul.

Daca ai fi raspuns la telefon, ti le spuneam intre patru ochi. Si imi pare sincer rau, erau momente cand as fi facut toate astea fara sa facturez un leu.

Acum, e prea tarziu.

Related posts