De ce nu suport sa fac sex cu femei casatorite

Sunt un burlac inrait, vanator de aventuri incitante. Imi plac femeile finute, care nu povestesc cu gura plina de salam sau guta. Imi plac siluetele, cu finete interioara, elevate si care nu stau si se fac manga in cine stie de carciuma infecta. Sau cele care spun ca e complicat, imi provaoaca sila. Adica, cele care cer “vitamine” atat de la sot cat si de la amanti.

Astea sunt cele mai rele. Tipele pe bani au fair-play. Nu au familie, iar sexul il fac pentru ca sa isi intretina familia. Cele casatorite sunt nesatule, de cele doua elemente primordiale in viata unei femei necizelate, falusul si banii. Sau banii si falusul.

Pe site-uri, gasesti profilurile fara poza, care evoca din start starea civila. Sau mai este cate una, pe care dupa ce ai iubit-o pana la 4 dimineata, te scoala la cinci jumate ca pe 6 ii vine sotul acasa.

Crapi de somn, ii dai 20 de lei de taxi si ii spui sa se care si sa lase usa deschisa. Sa nu te mai caute.

Prefer sa am o femeie adevarata decat sa frec patul cu una casatorita. E ca si cum as fura. iar a doua zi, sa dau mana cu sotul ei. Nu fac asta, nu ca nu le-as exceuta, dar nu sunt genul de ahtiat. Sper ca cele care ma cauta sa priceapa.

Sunt impotent doar pentru femei casatorite, grase si nesimtite.

Weekend placut !

Related posts