De azi inainte, catre politicieni : Suntem cu ochii pe voi !

Cred ca toata clasa politica trebuie sa ia aminte. Este sfarsitul erei politrucilor, inceputul democratiei autentice romanesti.

Astazi s-a consemnat victoria poporului impotriva politrucilor corupti. Mesajul primului ministru va fi atent monitorizat, ca si miscarile sale ulterioare.

Banii furati de catre penali inapoi, este primul deziderat pe care vi-l cerem. In zilele urmatoare, vom redacta Proclamatia de la Cluj.

Cerem celor pe care i-am votat sa ne reprezinte. Raportul de putere cu strada s-a inversat, in favoarea strazii, ori de cate ori, un guvern, ca s-a numit Boc, Ungureanu, Ponta sau Grindeanu, a manifestat derapaje.

Transmitem celor alesi, ca vom monitoriza extrem de atent, cerintele noastre. Nu veti confisca miscarea, cum ati facut, o parte, dupa #Colectiv.

Cred ca acum e momentul sa continuam, pentru ca acest protest apartine poporului, nu apartine PNL, USR, PMP. Clasa politica actuala va suferi o schimbare profunda de mentalitate sau va dispare, lasand loc adevaratelor valori.

In caz contrar, o vom lua de la capat, pana in ziua in care toti politicienii, fara exceptie,  vor intelege.

Sa nu uitam, ca impreuna, ” Rezistam, nu capitulam !”, iar maine ne vedem in strada.

Multumesc prietenilor mei adevarati, cei care fac presa libera, manifestantilor, celor care m-au ajutat sa ma ridic, dupa durerea cumplita cauzata de nervul sciatic, ieri. 

Related posts