Daca Ciolos va fi demis, iesim in strada ! Update

Reluam, pana se intelege. Clasa politica, e sub orice critica.

Nu e de joaca. Tariceanu si Ponta nu realizeaza in ce se baga. Suntem extrem de multi cei care l-am “ras” pe Ponta din varful guvernului prin miscari de strada, Iar de data asta, nu mai negociem.

Spitale in care am fost imbolnaviti, nivel de trai ca la sclavi, ce credti, ca am uitat ?

Ne-am saturat de aceeasi oameni, de 15-20 de ani incoace.De mafiile transpartinice. Ne-am saturat, cei din presa, sa promovam nulitati, sub efectul amenintarilor, venite tot din presa, presa lor, pe care e posibil sa le  fac publice.

Nu mi-e frica de voi. Avem primul guvern cat de cat independent. Nu sunt singur, pentru ultima oara va transmit scurt si clar : Sunt roman, si vorbesc mai multe limbi. Principala e engleza americana.

Sunt un cotidian antimafia. Si-mi respect blazonul !

 

 

Related posts

7 Thoughts to “Daca Ciolos va fi demis, iesim in strada ! Update”

 1. Dan

  Un comentariu idiot, venit din partea unui anonim (i-a fost teama sa se iscaleasca?), in fituica Vocea Clujului, ref la o posibila demitere democratica a guvernului Ciolos. Premierul, fiind ardelean, exact ca multi alti prosti promovati in conducerea Romaniei, „beneficiaza” de un sprijin lipsit de consistenta nationala, exact din partea acelorasi care l-au revotat pe Boc ca primar. Se pare ca astia, fiind scurti la minte, au uitat ca Boc a fost „primarul” Romaniei, iar in mandatul sau, cu sprijinul „musului” Basescu la „timona” , a condus-o in „naufragiu”.

 2. la brutarie (juie onannis)

  doamne ce art imbecil!!!!!

 3. Christine Glo

  Fiecare stat necesita timp päna isi revine. In special Romania, care a fost exploatatä de Ceausescu et co. Avetzi räbdare! De pe o zi pe alta nu se rezolva nimica. Alte state au asteptat o jumatate de mileniu. Principalul este sa se opreaca coruptzia. Romänul trebuie sa intzeleaga ca nu se mai poate cu: “itzi dau XXX daca-mi rezolvi problema”. si alte treburi

 4. bocpoc

  IN ROMÂNIA se întâmplă orori în fiecare zi și morți cu sutele dar nu ies tinerii frumoși și liberi în stradă. Cum s-a dat semnalul pe FB si pe TV, casieria a duduit și tinerii au ieșit la proteste.

  Vor schimbare! Nu auzim pe cineva să strige de ELIBERARE sau NAȚIONALIZARE! A BNR în primul rând! Auzim JOS COMUNISMUL! în schimb deși de 26 de ani e capitalism!

  1. Dana

   unde e capitalism ?

 5. bocpoc

  De remarcat la această nouă lovitură de stat faptul că SOROS a învățat din greșelile făcute prin KIEV si MOSCOVA….nu mai iese nimeni cu tricouri si bannere care necesita saptamani pentru a fi confectionate in numar mare….toate lozincile sunt scrise pe cartoane ca să sugere ”spontaneitatea”….se vad clar VECTORII DE OPINIE LA TV (aceiași care acum un an lăudau pe tinerii ce-și luau țara înapoi) și se văd clar agitatorii profesioniști răspândiți la distanțe egal-depărtate pentru o bună acoperire și un bun control al turmei revoluționare

 6. Dan

  nu îmi e frica de voi?ne-am saturat si suntem extrem de multi? nu prea se pupa in același articol…. Daca sunteți extrem de multi adică la limita mai dați afara câțiva din voi sau tu sa puteți sau sa poți sa iți mai scrie cineva un articol coerent măcar ca si forma dacă fondul e cel putin hazliu când zici ca e un guvern cât de cât independent si pui alăturat steagul USA

Comments are closed.